بعد از مشخص شدن هیات رئیسه دائم مجلس دهم اعضای کمیسیونهای تخصصی نیز تعیین تکلیف شد.
نمایندگان بر اساس اولویتبندیشان به عضویت کمیسیونهای تخصصی درمیآیند و هر نماینده ملزم است برای عضویت در یک کمیسیون، حداقل دو کمیسیون را به ترتیب اول و دوم پیشنهاد دهد.
مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران متشکل از 14 کمیسیون تخصصی است که طرحها و لوایح مجلس را در این کمیسیونها مربوط موردبررسی کارشناسی قرار میگیرد و در هنگام طرح در صحن علنی مجلس، نظر نهایی کمیسیون پرسیده و اعلام میشود.
روز گذشته اعضای کمیسیونهای تخصصی مجلس دهم مشخص شدند که بر این اساس 9 نماینده استان لرستان به عضویت هفت کمیسیون تخصصی درآمدند و در هفت کمیسیون باقیمانده استان لرستان هیچ نمایندهای ندارد.
نمایندگان استان لرستان در هفت کمیسیون تخصصی آموزش، تحقیقات و فناوری، عمران، اجتماعی، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، قضایی و حقوقی، کمیسیون صنایع و برنامه، بودجه و محاسبات ثبتنام کردند که در کمیسیونهای اجتماعی و عمران هرکدام نام دو نماینده از استان لرستان به چشم میخورد و در پنج کمیسیون دیگر هرکدام یک نماینده لرستان عضویت دارد.
صید محمدخان بیرانوندی و محمدرضاملکشاهی راد نمایندگان خرمآباد و دوره چگنی به ترتیب در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری و عمران ثبتنام کردند.
عباس گودرزی و علاءالدین بروجردی در نمایندگان بروجرد و اشترینان به عضویت کمیسیونهای اجتماعی و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درآمدند.
اله یار ملکشاهی که سابقه ریاست کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نهم را در کارنامه دارد در مجلس دهم نیز در همین کمیسیون ثبتنام کرد.
حمیدرضا کاظمی منتخب مردم پلدختر در مجلس دهم شورای اسلامی برای کمیسیون صنایع ثبتنام کرد.
نام محمد خدابخشی نماینده مردم الیگودرز در مجلس دهم در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات دیده میشود.
علی رستمیان، نماینده شهرستانهای سلسله و دلفان متقاضی عضویت کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شد.
مجید کیان پور؛ نماینده مردم دورود وازنا در مجلس دهم در کمیسیون عمران ثبتنام کرد.
طبق آییننامه داخلی مجلس، تعداد اعضای هر کمیسیون نباید از 23 عضو بیشتر باشد بر همین اساس اعضای مازاد کمیسیونهایی که تعدادشان بیشتر از 23 نفر است بایستی در جلسات بعدی شعبات ۱۵ گانه مجلس شورای اسلامی در کمسیونهایی با اعضای کمتر ساماندهی شوند.