![درگذشت بازیگر سریال «شبهای برره» و متهم گریخت](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/tzaN41TFVv5P/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRvLRxH5nvSKoXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVPi7Juxfim5X35mq7w9fiGQ,,/%D8%B3%DB%8C%D8%AF+%D8%AC%D9%84%D8%A7%D9%84+%D8%B7%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
از مهمترین آثار سیدجلال طباطبایی میتوان به بازیگری در سریالهای « شبهای برره »، « خانه بهدوش » و «ترش و شیرین» اشاره کرد. او نخستین بار در سینما حضور یافت و سال ۱۳۵۲ در فیلم «مکافات» به کارگردانی کامران قدکچیان بازی کرد.
اخبار فرهنگ وهنر- این بازیگر، همکاری با هنرمندانی چون منوچهر وثوق، بهمن مفید، مستانه جزایری و مهدی فخیمزاده را تجربه کرد.
سیدجلال طباطبایی در سال ۱۳۸۴ دوره پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرد. او در این سال با بازی در ۲ سریال مهم تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم سیدجلال طباطبایی در این سال، بازیگری در سریال «شبهای برره» به کارگردانی مهران مدیری و سریال «متهم گریخت» به کارگردانی رضا عطاران بود.