![حاشیه های ناتمام برنامه جنجالی این روزهای شبکه 3 /فیلم](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/MyN5oH74cC4C/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwZko2QN2IGWLLGb3hT6ywploXSoJItLIEhIhWqdSrxi_XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVOW2DkApRq_f35mq7w9fiGQ,,/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85+%D8%B5%D8%A8%D8%AD+%D8%A8%D8%AE%DB%8C%D8%B1.jpg)
در برنامه صبح یکشنبه سلام صبح بخیر درحالی که حسین کلهر از علی دایی و طرفدارانش بیش از ده بار عذرخواست و دلجویی کرد، حسینی مجری دوم برنامه طعنه زد به محمدرضا گلزار و گفت تو که کنسرت آمریکایت ۱۳۰ بلیت فروخته نمی خواهد مدافع دایی باشی.
اخبار فرهنگ و هنر - او عبارات بدی هم علیه رامین راستاد استفاده کرد و البته طعنه ای هم به علی ضیا زد. حسین کلهر در بخشی از این برنامه به گلزار اشاره کرد و گفت او خودش دوباره هوادار دارد و سعی کرد دلش را بدست بیاورد. او علی ضیا را هم مبری دانست اما رامین راستاد را تمسخر کرد. جالب اینکه از ابتدای هفته قبل و با گزارش های منفی تلویزیون علیه گلزار ، او توانسته بیش از ۱۵۰۰ بلیت برای کنسرت لس آنجلسش بفروشد و احتمالا ادامه می روند کنسرت این بازیگر را تکمیل ظرفیت می کند!