بهرام توکلی طی چند سال اخیر سراغ ساخت فیلمهایی رفته که تولید آنها در وضعیت کنونی سینمای ایران سخت است. به خصوص اگر فضای فیلم به دهههای قبل مربوط شود. دو فیلم آخر توکلی یعنی «تنگه ابوقریب» و «غلامرضا تختی» این شرایط را داشتند.
فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» قصه زندگی تختی اسطوره ورزش کشتی ایران را روایت میکند. این فیلم دارای لوکیشنهای خاص، گریمهای سنگین، قصهای دردناک و فضایی خاص است که مخاطب میتواند با آن همراه شود.
نوع روایت قصه این فیلم در عین سادگی و بی آلایشی پیش میرود. در آن سعی شده به همه ابعاد زندگی غلامرضا تختی از نحوه ورودش به دنیای کشتی تا رسیدن به قلههای افتخاز، از روابطش با دیگر کشتی گیران هم نسلش تا فروتنی در ابراز محبت به دیگران و ... پرداخته شود.
این فیلم در نوبت اکران عید نوروز ۹۸ قرار گرفت؛ اما برعکس پیش بینیها و ساختار خوبی که داشت، نتوانست در گیشه موفق باشد و خوب بفروشد.
از نکات حاشیهای این فیلم میتوان به نوع روایت فوت غلامرضا تختی پرداخت که برخی منتقدان، هم نسلان این ورزشکار و ... قبولش نداشتند و نظر دیگری در خصوص درگذشت این ورزشکار ارائه دادند.
از دیگر حاشیههای این فیلم جدا شدن امیر جدیدی از جمع بازیگرانش بود. این بازیگر برای نقش آفرینی در «غلامرضا تختی» کشتی را به صورت حرفهای دنبال کرد و تمرینات سختی را هم پشت سر گذاشت.
فیلم سینمایی «غلامرضا تختی» به کارگردانی بهرام توکلی، تهیه کنندگی سعید ملکان و با نقش آفرینی بازیگرانی چون ماهور الوند، آتیلا پسیانی، بهنوش طباطبایی، ستاره پسیانی، مجتبی پیرزاده، سیاوش طهمورث، حمیدرضا آذرنگ، علیرضا گودرزی و محسن تختی است.
این فیلم در بخش سودای سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و در ده رشته نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد و در نهایت موفق به دریافت سیمرغهای بهترین فیلمبرداری و بهترین طراحی صحنه شد.