14 سالن سینما به ناوگان سینمایی کشور اضافه می شود

یزدان عشیری مدیر روابط عمومی و امور محافل سازمان سینمایی حوزه هنری از برنامه‌ریزی برای افزایش ۴۰۰۰ صندلی به ظرفیت سینماهای حوزه هنری در سال جاری و اوج‌گیری نهضت سینماسازی حوزه هنری در شهرهای مختلف خبر داد.

وی گفت: حوزه هنری در ۳ ماهه نخست امسال مطابق برنامه ریزی و اعلام قبلی ۱۴ سالن سینمایی را به ناوگان سینمایی کشور اضافه می‌کند که از این تعداد، ۲ سالن سینمایی در شهر تبریز، سالن ۲ سینما یاسمن شاهین شهراصفهان، سینما فرهنگ در فولادشهر و سینما فرهنگ میمه همزمان با عید مبعث تکمیل و راه اندازی شده و تا ۲ ماه دیگر همزمان با عید سعید فطر نیز، سینما فلسطین بروجرد با ظرفیت ۷۵۰ صندلی و پردیس سینمایی ساحل واقع در اصفهان با دارا بودن ۹ پرده نمایش افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.

به گفته وی، نهضت بازسازی، تعمیر و نوسازی ناوگان سینماهای حوزه هنری که در ۲ سال اخیر اوج گرفته، در سال ۹۷ با قدرت و جدیت بیش تری ادامه می‌یابد.

مدیر روابط عمومی و امور محافل سازمان سینمایی حوزه هنری همچنین، درباره پروژه هایی که نیمه دوم سال به بهره برداری می‌رسند خاطرنشان ساخت: سالن شماره ۲ سینما بهمن تهران و توسعه پردیس فرهنگی سینمایی سپیده تهران به ۳ سالن نمایش، سینما بهمن اصفهان، مجتمع فرهنگی تجاری سیاهکل با ظرفیت ۲۸۰ صندلی، سالن ۲ و ۳ سینما سپهر ساری، سالن سینما بهمن علویجه، سالن ۲ سینما بهمن شهرکرد و  پردیس ۲۹ بهمن تبریز نیز از جمله پروژه‌هایی است که توسط بهمن سبز و با مدیریت مهندس محمود کاظمی برای استفاده در اختیار سینما دوستان قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به ساختار پردیس سینمایی «ساحل» یادآور شد: ۲ سالن سینمایی این پردیس برای نخستین بار در سطح کشور ویژه کودکان و سینمای انیمیشن طراحی شده، ضمن اینکه سینما ساحل مجهز به مهد کودک است یعنی فردی که به سینما می‌آید فرزند خود را به سینما کودک تحویل می‌دهد که لابی این سالن‌ها به شکل مهدکودک خواهد بود. همچنین، پردیس سینمایی ساحل دارای یک سالن روباز با نمای ۳۳ پل است که صدا از طریق هدست به گوش مخاطبان خواهد رسید و در این شرایط مخاطب در حین غذا خوردن از تماشای فیلم هم لذت خواهد برد.

عشیری با اشاره به روند فعالیت این نهاد هنری در عرصه فرهنگ، هنر و سینما عنوان کرد: حوزه هنری به صورت جدی برای توسعه و تقویت زیرساخت‌های سینما و ارتقای سالن‌های سینمایی در قالب نوسازی، تجهیز و بهسازی سینماها در تهران، مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها ورود کرده و «سینماسازی» را به عنوان یکی از ضرورت‌های مهم جزو سیاست‌ها و اولویت‌ فعالیت‌های سازمان سینمایی حوزه هنری در سال جاری است.

وی یادآوری شد: حوزه هنری در سال گذشته نیز، چندین پروژه بازسازی، نوسازی و سینماسازی را به سرانجام رسانده که بازسازی سینما آفریقا مشهد، بازسازی و توسعه سینما قدس تبریز، بازسازی کامل سینما «فلسطین» همدان به صورت دو سالنه، بازسازی و بهره برداری سینما «فلسطین» اصفهان و اولین پردیس سینمایی اصفهان به نام «خانواده» با چهار سالن، بازسازی سینما «آزادی» ارومیه، بازسازی سینما «آزادی» آبادان، بازسازی سینما بهمن تهران از جمله نمونه های آن است.

به گفته وی، معضل کمبود سالن استاندارد در کشور یکی از مهم‌ترین مشکلات سینمای ایران است و طبیعی است با تسریع روند بازسازی سالن‌ها، می‌توان گام مؤثری در اعتلای سینمای ایران برداشت.

عشیری در پایان گفت: در حالی که بر اساس حداقل استانداردها باید به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر یک سالن سینما وجود داشته باشد آمار سالن‌های سینمایی موجود در سطح کشور بسیار پایین‌تر از این استانداردها است.