![بازیگر کیمیا مجری "هزارداستان" می شود](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/xGbb5cQGtWD9/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJbm3dleJbeMqXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVYD0YX-wlyO6zVgBQwYhZlg,,/%D8%B3%D9%88%DA%AF%D9%84+%D8%B7%D9%87%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%A8%DB%8C.jpg)
در سی و پنجمین قسمت از این برنامه که با اجرای سوگل طهماسبی به عنوان مجری و راوی قصه روی آنتن شبکه نسیم میرود، داستان دختر عشایری قهرمان کیک بوکسینگ روایت می شود.
سوگل طهماسبی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است که در سال اول دبیرستان در اهواز موفق به دریافت جایزه از جشنواره تئاتر استان شد. داور این جشنواره مریم معترف بود و کیانوش عیاری نیز در این جشنواره حضور داشت که او را برای بازی در سریال «روزگار قریب» انتخاب کرد و این نخستین تجربه حرفهای بازیگری طهماسبی شد.
گفتنی است؛ فصل دوم برنامه هزار داستان همچون سری پیشین آن به تهیهکنندگی جواد فرحانی و کارگردانی محمدفواد صفاریانپور و با سوژهپردازی مریم نوابینژاد در ماه محرم و صفر هر شب ساعت 23 به مدت۶۰ دقیقه روی آنتن شبکه نسیم میرود.