آقای کارگردان: اگر فیلمم را قبول ندارید، چرا فیلم برتر شد؟!
مهرداد غفارزاده کارگردان سینما و فیلم «دریا و ماهی پرنده» در خصوص عدم اکران عمومی این فیلم در ایران پس از حضور موفق بین المللی و جشنواره کودک و نوجوان همدان گفت: فیلم «دریا و ماهی پرنده» که پیش از این در جشنواره کودک و نوجوان همدان به نمایش گذاشته شده، مورد توجه داوران و منتقدان داخلی و خارجی این جشنواره قرار گرفته و  در چند سال اخیر در جشنواره های معتبر همچون هنگ کنگ، مسکو، لندن، هند، آمریکا و کانادا و اسپانیا شرکت کرده و به نوعی توجه هیات انتخاب آنها را جلب کرده است. با این حال هنوز هیچ انگیزه ای برای اکران  فیلم «دریا و ماهی پرنده» در کشور خودمان وجود ندارد و مشخص نیست که چرا به چنین فیلمی که به عنوان بهترین فیلم جشنواره کودک و نوجوان همدان شناخته شده، بی توجهی می‌شود.
 
این کارگردان سینما اظهار داشت: از طرف دیگر گروه هنر و تجربه به عنوان بخشی که برای اکران فیلم‌های خاص، ویژه و هنری در نظر گرفته شده باید توجه خاصی به فیلم"دریا و ماهی پرنده"داشته باشد.
 
وی ادامه داد: امروزه هیچ کدام از قول و قرارهایی که علم الهدی برای اکران فیلم"دریا و ماهی پرنده"داده بود، عملی نشده اند و این در صورتی است که فیلم‌هایی که حتی مخاطب 10نفره ندارند، اکران می‌شوند.
 
این کارگردان سینما بی توجهی به اکران فیلم هایی چون"دریا و ماهی پرنده"را مصداق نگاه انحصاری به فیلم ها دانست و اظهار داشت: فیلم «دریا و ماهی پرنده» فراتر از مخاطب خاص، مخاطب عام دارد و من واقعا توقع دارم که گروه هنر و تجربه اگر واقعا به هنر و سینما اهمیت می دهد، این فیلم را که با استانداردهای جهانی ساخته شده است، مورد توجه قرار دهد.
 
غفارزاده افزود: هم اکنون نمی‌دانم شورای کودک و نوجوان بنیاد فارابی با چه هدفی تشکیل شده و چه مسئولیتی را برعهده گرفته، زیرا شاید در سال یک یا دو فیلم ساخته شده در ژانر کودک اکران شوند و مابقی آنها که در جشنواره هایی چون جشنواره کودک و نوجوان همدان مورد توجه قرار گرفته اند، آینده مشخصی ندارند و صحبتی درباره آنها نمی‌شود.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش بی توجهی عمدی و تعمدی مسئولان به اکران فیلم «دریا و ماهی پرنده» را به مثابه ظلمی به خودش، فیلمش و سینما دانست و خطاب به حیدریان گفت: شما به عنوان رئیس سازمان سینمایی توجه ویژه ای به این شرایط اسفناک سینما که برخی از دوستان به وجود آورده اند، توجه کنید. شرایط را برای افرادی که فیلم‌های شرافتمندانه می‌سازند و تحت تأثیر سینمای بسیار تجاری قرار نگرفته اند، فراهم کنید. 
 
این کارگردان سینما افزود: امروزه فیلمسازانی که سر و صدای کمتری دارند و ارتباط چندانی با مسئولان عرصه سیاست‌گذاری سینما ندارند با بی توجهی این مسئولان مواجه می‌شوند.
 
غفارزاده تصریح کرد: فیلم «دریا و ماهی پرنده» با پرداختن به مسئله نوجوانان کانون اصلاح و تربیت می‌تواند به شرط اکران شدن، توجه مردم عادی و خاص جامعه را به این بچه ها جلب کند و کاری کند که تا اندازه ای به دردها و مشکلات آنها رسیدگى شود.