به گزارش افکارنیوز،مهدی فخیمزاده کارگردان سینما درباره برنامههای فرهنگی دولت یازدهم که سکان آن به دست حسن روحانی خواهد بود به خبرنگار مهر گفت: نوع تفکر و بینش فردی که به عنوان وزیر ارشاد انتخاب میشود مهمتر از تخصص و یا علاقه شخصی او به رشته خاص هنری است از همین رو معتقدم که تفکرات وزیر ارشاد خط و مش و نوع عملکرد در سینما، تئاتر و سایر رشتههای هنری را مشخص خواهد کرد.
این کارگردان سینما افزود: بنابراین دیدگاه و برنامههای فردی که به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب میشود در انتخاب معاونتهای مختلف فرهنگی و هنری زیرمجموعه این وزارتخانه هم تاثیر مستقیم دارد چراکه مدیران در معاونت های مختلف مجریان تفکر و بینش وزیر ارشاد هستند.
کارگردان فیلم سینمایی " مسافران مهتاب " متذکر شد: از همین رو وزیر ارشاد بیشتر از اینکه نیاز به تخصص هنری داشته باشد نیازمند تخصص است و باید بینش و تفکر فرهنگی او را سنجید.
مشکلات سینما فقط با پول حل نمیشود
فخیم زاده با اشاره به ویژگیهای فردی که باید به عنوان مدیر سینمایی انتخاب شود، گفت: پُست معاونت سینمایی ظاهر فریبندهای دارد و اینگونه تصور می شود که اگر پول باشد می توان سینما را اداره کرد در حالی که چنین نیست و مشکلات سینما تنها با پول حل نمی شود.
وی اضافه کرد: اداره سینما در پست معاونت سینمایی یا سازمان سینمایی جدید بسیار پیچیده است و تمام حوزه های تولید، پخش و نمایش و در مجموع نیروهای انسانی را دربرمیگیرد و باید تمام این موارد را یک کل واحد دید. ضمن اینکه همیشه حضور یک فیلمساز در پست معاونت سینمایی و داشتن تخصص در این زمینه نمی تواند کارساز باشد. پیش از این جواد شمقدری در این زمینه امتحان خود را پس داد. تخصص داشتن دلیل لازم و کافی برای مدیریت خوب نیست.
این کارگردان در پایان بیان کرد: از همینرو معتقدم فردی که به عنوان عالیترین مقام سینمایی انتخاب میشود باید فردی تشکیلاتی و آگاه به سینما باشد. به عنوان مثال در حال حاضر ۱۰ صنف مختلف از حوزههای واحد در سازمان سینمایی وجود دارد و باید مدیری روی کار آید که که مجموع سینما را با هم ببیند و نگاه تشکیلاتی داشته باشد.
شناسه خبر:
۲۳۶۵۹۶
نوع تفکر وزیر ارشاد مهمتر از تخصص او است
مهدی فخیمزاده کارگردان سینما معتقد است نوع تفکر، بینش و برنامههای محکم و متقن فردی که به عنوان وزیر ارشاد انتخاب میشود مهمتر از تخصص و یا علاقه شخصی او به رشته خاص هنری است.
۰