اگر برایتان جالب است که بدانید کدام یک از چهره های مشهور ایرانی در اول اسفندماه متولد شده اند، توصیه می کنیم ادامه این مطلب را از دست ندهید. در این مطلب به بیوگرافی کوتاهی از چهره های مشهور ایرانی که در 1 اسفند متولد شده اند اشاره میکنیم.
یوسف مرادیان
یوسف مرادیان در اول اسفندماه سال 1354 در تهران متولد شد.
او از کودکی در صدا و سیمای کرمانشاه به عنوان بازیگر فعالیت کرد و دوره های بازیگری را در کلاس های آزاد گذراند. اولین حضور یوسف مرادیان در مقابل دوربین بعد از دوره سربازی و در فیلم سینمایی تکیه برباد در کرمانشاه در نقش یک بوکسور بود.
یوسف مرادیان پس از شش ماه در فیلم لاک پشت آقای شاه حاتمی به ایفای نقش پرداخت و پس از آن در فیلم اصحاب کهف، نقش یکی از هفت نفر را بازی کرد.
آربی آوانسیان
آربی اوانسیان کارگردان سینما، تئاتر و نمایش نامه نویس ایرانی ارمنی تبار در 1 اسفند 1321 در محله جلفا اصفهان متولد شد.
اوانسیان یکی از چهره های پیش رو و نوآور تئاتر ایران به شمار می رود.
رحیم شهریاری
رحیم شهریاری در روز اول اسفند 1349 در محله شنب غازان تبریز به دنیا آمد. از همان دوران کودکی علاقه خود را با خواندن سرود و آهنگ های آذربایجانی نشان داد و همزمان نزد یوسف عظیم زاده، ساز قارمان را فرا گرفت و از استادان جمهوری آذربایجان بهره فراوانی جست.
رحیم شهریاری از سال 1375 با تشکیل گروه آواز، کنسرت های متعددی را در داخل و خارج از کشور برگزار کرده است.
عمران صلاحی
عمران صلاحی شاعر، نویسنده، مترجم و طنزپرداز ایرانی است که در 1 اسفند 1325 در تهران متولد شد.
نخستین شعر عمران صلاحی در مجله اطلاعات کودکان در سال 1340 چاپ شد و در سال 1349 کتاب طنزآوران امروز ایران که مجموعه ای از طنزهای معاصر بود را با همکاری بیژن اسدی پور منتشر کرد.
عمران صلاحی در مجله گل آقا با نام های مستعار زرشک، ابوقراضه، بلاتکلیف، کمال تعجب، ابوطیاره، پیت حلبی، آب حوضی، زنبور، تمشک، مراد محبی، جواد مخفی و... همکاری می کرد. این هنرمند در روز 11 مهر سال 1385 درگذشت.
زوان قوکاسیان
زاون قوکاسیان کارگردان، فیلمساز، منتقد و مدرس ایرانی ارمنی تبار سینمای ایران اردیبهشت 1329 متولد شد و 1 اسفند 1393 درگذشت.
زاون قوکاسیان در تاریخ هنر معاصر ایران، نخستین کسی است که برای یک فیلم سینمایی، کتاب معرفی و نقد و بررسی، تهیه و منتشر کرد از این منظر نام او در تاریخ سینمای ایران جاودانه خواهد بود.