حمیدرضا ترقی کارشناس مسائل سیاسی در برنامه «رویداد» رادیو گفت و گو، با بیان اینکه برخی از کانون های قدرت و ثروت در این فرایند تلاش می کنند در جریان تبلیغات نامزد های حاضر در این عرصه ، آنها را تطمیع کنند تا سپس از حضور آنها در مجلس به نفع خود استفاده کنند و در واقع آنها را به نوعی مدیون خود کنند، اظهار داشت: در سیاست های انتخاباتی که رهبر معظم انقلاب سال گذشته ابلاغ کردند، ایشان تاکید کرده بودند که هزینههای تبلیغات باید مشخص و شفاف شود.
اخبار سیاسی- وی ادامه داد : متأسفانه یک نقص قانونی در مورد شفافسازی هزینههای انتخابات وجود دارد که باید در جهت رفع آن اقدام شود.
این عضو حزب موتلفه خاطرنشان کرد: بعد از ابلاغ سیاستهای انتخاباتی از سوی مقام معظم رهبری یک گروه کارشناسی متشکل از اعضای مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان تشکیل شد تاطرحی را در این ارتباط تهیه و تدوین کنند.
وی افزود: این طرح پس از تهیه و تدوین، در کمیسیون شوراهای مجلس تصویب شد و در دی ماه سال گذشته نیز یک فوریت این طرح در مجلس مورد تایید قرار گرفت، سپس در اردیبهشت ماه سال جاری جزئیات این طرح در صحن علنی مجلس نیز پس از بحثهای کارشناسی مورد تصویب قرار گرفت و برای تأیید به شورای نگهبان ارسال شد، شورای نگهبان نیز ایراداتی را به این طرح وارد کرد ، در ادامه این طرح برای رفع ایرادات شورای نگهبان به کمیسیون شوراهای مجلس بازگرداننده شد، اما متأسفانه هنوز در این کمیسیون برای رفع ایرادات اقداماتی صورت نگرفته است.
ترقی در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: هزینه تبلیغات برای حضور در انتخابات بسیار بالا است و این موضوع مانع از آن می شود که یک رقابت سالم و متوازن بین کاندیداها ایجاد شود و در این فرایند حق کسانی که به دنبال این شیوه های تبلیغاتی نیستند، ضایع میشود.