![تحریم مقام معظم رهبری، آغازی برای خلق اقتداری دیگر](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/7DTlVz8qN9A0/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwQ9Scpkq-R1Okbz182Z_RjOa1I30PYCuRggY9OI_VQ0ZXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVXCssNmnyZDAdvnl7OsEwqQ,,/%D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C.jpg)
حجت الاسلام سید محمدحسن ابوترابی فرد، امام جمعه موقت تهران، با اشاره به اقداممضحک آمریکا مبنی بر تحریم کردن رهبر معظم انقلاب، گفت:گویا یک اجماع جهانی وجود دارد که اقدام مضحک اخیر ترامپ ناشی از استیصال وگرفتاری رژیم حاکم در آمریکا در برابر اقتدار و مواضع اصولی و منطقی جمهوری اسلامی ایران است.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه تحریم مقام معظم رهبری آغازی برای خلق اقتدار دیگر برای جمهوری اسلامی ایران است، ادامه داد: این اقدام مضحک استیصال در برابر واکنش اخیر پدافند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وسرنگومی پرنده آمریکایی است که هیچ اثر حقوقی نیز بر آن مترتب نیست و بیان کننده فقدان تفکر و عقلانیت در دستگاه تصمیم ساز آمریکا است.