دوم مهر 1394 روزنامه آمریکا یی «والاستریت ژورنال» در مقالهای به قلم "پیتر کوهانلو" مدیر مرکز اکثریت ایرانیهای ساکن آمریکا، سیاستهای فعلی ایالات متحده را برای تغییر رفتار و تغییر نظام ایران زیر سوال برده و راهکارهای دیگری را در این باره پیشنهاد میدهد.
اخبار سیاسی- این روزنامه نگار امریکایی جمهوری خواه معتقد است که دستیابی به چنین تغییری به بیش از امید نیاز دارد و این کار نیازمند نقشه است. وی نقشه براندازی نظام را اینگونه شرح می دهد که یکی از موارد مهم آن این است:
سازمانهای مدنی آمریکایی نیز باید صدای زنان ایرانی را در هر زمانی به گوش دنیا برسانند. فدراسیونهای ورزشی از قبیل کمیته بینالمللی المپیک باید نظام ایران را به خاطر تبعیض علیه زنان و راه ندادن آنها به ورزشگاهها تنبیه نمایند تا این امر محقق شود. تقبیح دولتمردان ایرانی در ملاءعام میتواند ادعای آنها در خصوص اینکه ایران مستعدترین کشور در خاورمیانه برای پیشرفت است را تضعیف نماید.
به دنبال این سند شهین دخت مولاوردی معاون وقت زنان ریاست جمهوری طرح ورود زنان به ورزشگاه ها را مطرح کرد حال آنکه در بازی های مربوط به زنان هیچ زن طرفداری حضور پیدا نمی کند بلکه زنان اصلاح طلب تمام تلاش خود را برای ورود زنان به بازی های مردان به نمایش در آوردند.
بازی های والیبال مهم ترین نقطه هدف اصلاح طلبان و عوامل داخلی طرح براندازی نظام بود. تا جایی که بعد از ورود زنان به استادیوم آزادی و همچنین در جریان مسابقات والیبال در تبریز مراجع عظام تقلید با موضع گیری این مسئله را خلاف موازین شرعی دانسته و رسانه ها نیز با انتشار دستخط رهبر انقلاب در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد اعلام کردند ورود زنان به استادیوم مردان خلاف موازین شرع و قانون است.
مستند خارج از دید هم در یک قسمت مجزا به برنامه براندازان نظام با استفاده از ورد زنان به ورزشگاه پرداخت و به صورت جامع از طرح ریزی و اهداف شوم پشت پرده مدعیان ورود به ورزشگاه پرده برداشت که در رسانه ملی پخش شد.
همان زمان قوه قضائیه با ورود به این مسئله و ارسال نامه به ورزشگاه ها هر نوع ورود بانوان به ورزش مردان را خلاف قانون اعلام کردند و خواستار جلوگیری از این موضوع شدند.
اما روز گذشته در جریان بازی ایران و کانادا اتفاق تازه ای افتاد و دولت با ارائه سوبسید ویژه بلیت بانوان را نیم بها توزیع کرد تا شاهد ورود 800 نفر زن به استادیوم ارومیه باشیم. موضوعی که شرعا و قانونا محل اشکال است. و در جریان این بازی آنگونه که برخی از رسانه های معاند فیلم آن را منتشر نموده اند زنان به رقص و پایکوبی پرداختند!
حال سوال اینجاست که چرا قوه قضائیه تکلیف ورود زنان به ورزشگاه را علی رغم اخطار های چند باره مراجع عظام تقلید روشن و با متخلفان برخورد نمی کند؟!