راه حل مشکل سیل در جلسات در بسته نیست

علی ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ، گفت: شرایط محیطی امروز منطقه کرخه و دز که امروز پیش آمده بر کسی پوشیده نبوده و از شانزدهم بهمن ماه که ما سیلی را در منطقه رفُیع داشتیم تاکنون حدود 50 روز می‌گذرد و می‌شد در این مدت اقدامات لازم صورت گیرد. از سوی دیگر بعد از سیل در رفیع ورودی سد کرخه حدود 760 و خروجی آن حدود 400 مترمکعب در ثانیه بود و رهاسازی آب سد انجام نمی‌شد. 

وی افزود: سوال اینجاست که طول این 50 روز چرا نسبت به آزادسازی و تخلیه سد اقدامات لازم صورت نگرفته و وزارت نیرو از ابتدای فروردین این کار را انجام داد و اینها همه در حالی است که ما پیش‌بینی این بارش‌‌ها را داشتیم و می‌دانستیم که بارندگی بهاری خواهیم داشت و دیدیدم که این تخلیه آب صورت نگرفت و ما در شرایط سختی قرار گرفتیم. 

عضو فراکسیون امید مجلس اظهار داشت: وزارت نیرو عنوان حالا عنوان می‌کند که سد کرخه یک سد خاکی است و دارد به ظرفیت نهایی خود نزدیک می‌شود و بیش از این نمی‌توان به این سد فشار آورد. 

ساری خاطرنشان کرد: باوجود ریزش‌های جوی و پر شدن سد تا حد تراز نرمال، تخلیه آب به منظور آماده‌سازی برای استفاده از بارش‌های بهاره انجام نشده است. 

وی افزود: در تابستان 97 با وجود خشکسالی‌ در دیگر مناطق در منطقه کرخه بارندگی‌های خوبی را داشتیم و آب ذخیره پشت سد شرایط خوبی داشت آب سد رهاسازی نشد که این امر اعتراض کشاورزان را در پی داشت و آنها به سازمان آب و برق خوزستان هم هجوم آ‌وردند و ما دوباره داریم این جریانات را برای مردم رقم می‌زنیم. 

عضو فراکسیون امید مجلس در پایان اظهار داشت: این موارد نشان دهنده این است که فردی در حال تصمیم‌گیری است و این تصمیم‌گیری‌ها همیشه به سمت خطا پیش می‌رود و اینها باعث می‌شود که این شرایط برای ما رقم بخورد. آنچه که ما شاهد آن هستیم کمبود ماشین‌آلات در روستاها است و من این را به آقای جهانگیری هم گفتم آنچه که در فاکتور و مدارکی که مکتوب به شما می‌دهند با واقعیاتی که در روستاها وجود دارد تفاوت دارد و موضوع دیگر مدیریت امکانات است که امری ضروری است و ما باید برای حل مشکلات کمتر به سمت جلسات در سالن‌های در بسته برویم و آنچه را که داریم در میدان برای مردم رقم می‌‌زنیم آن را لحاظ کنیم.