غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در پاسخ به این سوال که بعد از رای اعتماد مجلس به چهار وزیر پیشنهادی، تغییر و تحولات در دولت را چگونه ارزیابی میکند، میگوید: هیچ تفاوتی نداشته است؛ چون این افراد در مجلس حرفی برای گفتن نداشتند و معلوم نشد آنها چه برنامهای برای تحول وضعیت اقتصادی دارند؛ از سوی دیگر به نظر نمیآید که دولت برنامهای مدون و مشخص برای برونرفت از وضعیت کنونی داشته باشد و بخواهد تغییری ایجاد کند. دولت به صورت روزمره اداره میشود.
**دولت تیم اقتصادی ندارد
کرباسچی در پاسخ به این سوال که برخی بر این باورند برنامهها و طرحهایی که از سوی تیم اقتصادی دولت پیاده میشود ناشی از تئوریهای دو، سه نفر است، اظهار داشته خیر. از نظر من دولت اصلا تیم اقتصادی ندارد؛ چند نفر هستند که مسئولیتهایی در بخشهای اقتصادی دارند و تصور نمیکنم آنها خطمشی پیوستهای به لحاظ اقتصادی داشته باشند تا یک مغز متفکر اینها را به هم مرتبط کند.
دبیر کل حزب کارگزاران در ارتباط با نقش جهانگیری در تصمیمات اقتصادی دولت تصریح میکند: گفته میشود که آقای جهانگیری فرمانده اقتصاد مقاومتی است، اما به نظر میآید خود ایشان دیدگاه مثبتی درباره لااقل بعضی از انتخابهای دولت ندارد و فکر نکنم در عمل ایشان از خیلی از تصمیمات اقتصادی دولت دفاع کند.
بیشتر بخوانید
حضرتی: جهانگیری به احتمال زیاد از دولت میرود
**رویکرد روحانی در ساخت مسکن، همان رویکرد مسکن مهر است
وی با رد این مسئله که دولت در روند مسائل اجرایی و اقتصادی عملا در میانه دعوای میان دو جریان اصلاحطلب و اعتدالی قرار دارد و همین مسئله باعث مشکلاتی شده، میگوید: به نظر میرسد یک سردرگمی در تصمیمات وجود دارد مثلا چندی پیش رئیس جمهور در بحث مسکن عنوان کرد باید زمینهای مجانی و ارزان در اختیار سازندگان قرار دهیم تا آنها برای خانهاولیها مسکن ارزان بسازند خب، این همان موضوع مسکن مهر است پس چرا آن موقع در مورد مسکن مهر برخورد حذفی داشتید؟ البته من موافق مسکن مهر نیستم.
کرباسچی درباره وجود اختلافاتی میان جهانگیری با برخی اعضای دولت تصریح میکند: اگر قبول کردیم که آقای جهانگیری فرمانده اقتصاد مقاومتی بوده و در راس فرماندهی ستاد اقتصادی مقاومتی قرار دارد و این ستاد است که قرار است وارد یک جنگ اقتصادی با بزرگترین اقتصاد دنیا شود، نمیشود از طریق دفتر آقای رئیس جمهور بفهمد فلان فرد برای تصدی فلان وزارتخانه اقتصادی به مجلس پیشنهاد میشود.
**شورای سیاستگذاری یک بار موضعگیری سیاسی نداشته است
دبیرکل حزب کارگزاران در بخش دیگری از این مصاحبه در ارتباط با عملکرد شورای عالی سیاستگذاری و همچنین تاسیس پارلمان اصلاحات میگوید: شورای عالی اصلاحطلبان یا پارلمان اصلاحات بیشتر مجموعههایی برای هماهنگی فضای انتخاباتی هستند تا برای جلوگیری از اقدامات پراکنده امکانات را ساماندهی کند. از زمان شکلگیری شورای عالی اصلاحطلبان تاکنون یک بار موضعگیری سیاسی در حوزههای داخلی و خارجی از اینها ندیدیم و همه بحثها معطوف به شرکت در انتخابات و لیست دادن است و همچنان با جایگاه یک جریان سیاسی که بخواهد در حوزههای مختلف راهکار ارائه دهد فاصله دارد.