عزتالله یوسفیانملا در جلسه علنی امروز (سه شنبه، 2 خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور، افزود: خدا را شاکرم که همزمان با طلوع خورشید، در صبحگاه 29 اردیبهشت خورشید عالم تاب جهانیان را متوجه و مات و مبهوت از یک تصمیم نانوشته و تصمیم ناگفته، حماسهای بزرگ آفرید که گوشهای از درخشش آن تحت شعاع قرار گرفتن نشست عربستان بود.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اگر نشست عربستان قبلاً با تمهید مقدمات و تعمداً در این روزها انتخاب شده بود که پاسخ کوبنده خود را گرفت و اگر تصادفی با انتخابات ایران همزمان شده باشد؛ این از الطاف الهی است که لطف الهی پاسخگو است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، ضمن تبریک به رئیسجمهور برای پیروزی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، تأکید کرد: امیدواریم با اعتماد عظیمی که ملت ایران به ایشان داشتند با قوت به وظایف خود عمل کنند و برنامه 5 ساله ششم را هرچه زودتر در نوشتن راهکارها به ویژه دستورالعملها اقدام و نسبت به افزایش حقوق بازنشستگان و کارمندان و مزدبگیران و کارگران جزء اقدام کنند.
وی یادآور شد: از آقای نوبخت ریاست سازمان مدیریت و برنامه و بودجه صمیمانه سپاسگزاریم که در چند موردی که مازندران دچار حادثه برق و سیل شد، اولین شخصی که حضور یافته و مشکلات را از نزدیک رصد کرده؛ ایشان بود.
یوسفیانملا با بیان اینکه قانون اساسی میثاق اسلامی و ملی خون بهای شهدا، یادگار امام راحل(ره) و شهیدان بزرگ انقلاب است، تصریح کرد: در زمان امام راحل (ره) بعد از 10 سال از تصویب قانون اساسی معظم له (ره) دستور بازنگری را صادر کردند؛ اما اکنون نزدیک به 27 سال از آن بازنگری می گذرد.
نماینده مردم آمل در مجلس دهم، ادامه داد: در اجرای اصل 177 قانون اساسی بخشی از بازنگری به وظایف مجلس مربوط می شود و اشاره داشته پس از صدور حکم بازنگری از طرف مقام معظم رهبری مجلس راهکار، کیفیت و انتخاب شرایط آن را معین می کند؛ حال از این جهت، بُعد بازنگری قانون اساسی متوجه مجلس است این هم در جهت توصیه معظم له در سخنرانی که در کرمانشاه داشتند و آنجا مطالبی در مورد بازنگری فرمودند این احساس نسبت به این موضوع وجود دارد.
این نماینده مردم در مجلس دهم،تصریح کرد: همه می دانید که ما جمهوری را پذیرفتیم و جمهوری قانونی است که از قوانین دیگر کشورها به ما رسیده است،زمانی که جمهوری را پذیرفتیم باید ملحقات آن را نیز بپذیریم.
وی افزود: زمانی که به کشورهایی که جمهوری هستند اعم از جمهوری پارلمانی و ریاستی می نگریم متوجه می شویم هیچ رییس جمهوری بعد از دوران ریاست جمهوری دوباره بازنمیگردد، در برهه ای از زمان، 11 رییس جمهور در آمریکا وجود داشت و یک نفر آنها ثبت نام نمیکردند و 7 نفر نخست وزیر در انگلستان بودند و یک نفر ثبت نام نمیکرد زیرا آنها بر این باورند که راه رفته نباید بازگردد شما رصد کنید منهای جریان سیاسی، مشکلات کشور از جایی شروع شد که دوباره خواستیم بازگردیم.
یوسفیان ملا تاکید کرد: انتخابات در ایران عملا دو دوره ای است؛مردم یک چهار سال را کم می دانند و زمانی که انتخابات دو دوره است پس چرا این اندازه هزینه را در دوره دوم متقبل شویم؟ باید این دوره 7 ساله شود؛ اصل شوراها که در اجرای اصل 100 قانون اساسی آمده هم شما نمایندگان در این انتخابات هزینه دادید و هم جو مجلس که هیچ سودی برای ما نمایندگان در جهت خدمت نداشت به زحمت افتادیم.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، گفت: مسأله بازنگری در قانون اساسی باید جدی گرفته شود؛ اکنون 38 سال از انقلاب گذشته اما هنوز بنده با 30 سال قضاوت و با دو دکتری حقوق نمی دانم رجل سیاسی به چه معنا است و تنها معنی عرف مسلم جامعه را از این عبارت می دانم،لذا باید در قانون اساسی با امر مقام معظم رهبری بازنگری صورت گیرد.