افشاگری جدید دهباشی درباره «شو تبلیغاتی روحانی» در سال ۹۲

بخش کوتاهی از مصاحبه ویدئویی حسین دهباشی سازنده مستند انتخاباتی روحانی و رئیس حوزه محصولات تبلیغاتی روحانی در سال 92 روز گذشته منتشر شد که در آن، حسین دهباشی نکات بسیار قابل توجهی از فرآیند تبلیغات برای حسن روحانی در سال 92 و نحوه تهیه مستند انتخاباتی وی را افشا کرد.

حالا، فیلم کامل اظهارات وی نیز منتشر شد و حسین دهباشی سازنده مستند انتخاباتی روحانی در سال92  در این فیلم می‌گوید: امسال از طرف دولت و جاهای مختلف به من گفتند که بیا و فیلم بساز، ولی من قبول نکردم، چون خیلی سخت‌تر است، شما یک تصویر بِکر را هر جور که بخواهید مدیریت می‌کنید اما  وقتی یک نفر عملکرد دارد، چطوری می‌خواهید تصویری بسازید که با آن عملکرد بخواند؟

وی تاکید می‌کند: دوستان نظرشان این بود که با وجود همه انتقاداتی که تو [به ما] داری، می‌توانی کار را برای ما در بیاوری؛ من نمی‌گویم به چه کسی رای می‌دهم اما برای کسی هم فیلم نمی‌سازم.

سازنده مستند انتخاباتی حسن روحانی در سال 92، همچنین در این مصاحبه خاطر نشان می‌کند: اگر برگردم به سال 92، شاید فیلم (تبلیغاتی برای روحانی) نمی‌ساختم.

حسین دهباشی در بخش دیگری از این مصاحبه در توصیه‌ای کنایه‌آمیز به روحانی می‌گوید: امیدوارم این جمله در ذهن همه کاندیداها باشد که در رابطه با هر چیزی صحبت می‌کنند، مردم نگاه نمی‌کنند که رشد شما چند درصد است، مردم نگاه به سفره‌شان می‌کنند و من از جمله‌ای که برای روحانی طراحی شد و او آن جمله را [در سال 92] گفت، الان استفاده می‌کنم، مردم به جیب‌شان نگاه کمی کنند نه آمارها.

وی در ادامه نیز نکته بسیار مهمی را اشاره می‌کند: مهمترین حُسن آقای روحانی در انتخابات سال 92 این بود که سبد رای کاندیداهای دیگر را تخریب کرد.

دهباشی در پایان این مصاحبه در حالی که لبخند می‌زند، پشت پرده دیگری از سخنان انتخاباتی روحانی در سال 92 را افشا می‌کند و می‌گوید: چون من ارتباط داشتم، می‌گویم؛  قالیباف و دوستانش دیوانه شده بودند از اینکه ما (سال92) گفته بودیم، رزمنده‌ می‌خواهید، روحانی رزمنده‌تر است (خنده)؛ چون واقعا روحانی رزمنده‌تر نبود اما ما (آن موقع) جوری جلوه دادیم که انگار روحانی رزمنده‌تر هست! چون  مهم این بود که چه چیزی را وانمود بکنیم.

گفتنی است، حسین دهباشی در بخش های دیگری از این مصاحبه پشت‌پرده تهیه مستند انتخاباتی حسین روحانی در سال 922 را افشار کرده بود.

او در بخشی از این گفت‌وگو می‌گوید: "هیچ کس تصور نمی‌کرد آقای روحانی رئیس‌جمهور شود بنابراین کسی اطراف او نبود چون  کسی احتمال نمی‌داد رئیس جمهور شود لذا من رئیس تبلیغات شدم؛ چون کسی طمع در این نداشت که با آقای روحانی عکس یادگاری داشته باشد چون تصور نمی‌کرد اقبالی داشته باشد."

دهباشی همچنین با این بیان که متن‌های سخنرانی حجت‌الاسلام روحانی را در سال 92 می‌نوشته است، خاطرنشان می‌کند:  27-28 جمله طراحی شده بود که قرار بود آقای روحانی بگوید. مثلاً جمله‌ی "هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد هم چرخ زندگی مردم" را من طراحی کرده بودم و می‌خواستیم به هر صورت که شده آقای روحانی بگوید.  همچنین من جمله‌ی "من سردار نیستم، وکیلم" را طراحی کرده بودم که آقای روحانی کمی آن را اصلاح کرد و گفت: "من سرهنگ نیستم، حقوقدانم" این جملات برای  من بود.

دهباشی همچنین به روز حضور حجت‌الاسلام روحانی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو اشاره می‌کند و می‌گوید: در این برنامه بنایمان این بود که وقتی مقابل آقای عابدینی(مجری) قرار گرفت، هرچه عابدینی می‌گوید رها کنیم و به تلویزیون حمله کنیم.

سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در سال 92 همچنین تاکید می‌کند که برخی موارد به نظر او ابتدا ضدتبلیغ می آمده ولی بعدا فهمیده اشتباه  کرده است. 

دهباشی معتقد است که اصرار بر «کلید» خوب نبود و به جوک تبدیل شد؛ او همچنین روایت می‌کند که حجت‌الاسلام روحانی  "وقتی منزل بودیم و صحبت می‌‌کردیم، اشاره  کردند با رنجیدگی به برخی افراد و می‌گفتند کار «خیلی لوس»ی بود".

مسئول تبلیغات ستاد روحانی در سال 92 در ادامه نکته بسیار مهمی راجع به جملاتی که حجت‌الاسلام روحانی در فیلمی که در ماشین نشسته و جملاتی راجع به جامعه می‌گوید، بیان کرده است. او اولاً می گوید که روحانی پیشنهاد من در این زمینه را قبول کرد، ابتدا میخواستیم خودش پشت فرمان بنشیند ولی  گفت که خیلی وقت است پشت فرمان ننشسته لذا من پشت فرمان نشستم.

دهباشی درباره این جمله روحانی در آن فیلم که می‌گفت "من سالهاست که وقتی بین منزل و اداره تردد می کنم و مردم را می بینم و چهره‌ها را مطالعه می‌کنم می بینم چقدر گرفته و چقدر عبوس است و خنده در چهره‌ها نیست"؛ تاکید می‌کند که این جمله هم متعلق به روحانی و واقعی نبوده بلکه این جمله را خودش (دهباشی) به او یاد داده است تا بگوید.
 وی در بخش دیگری از این گفت‌وگوی خود رسما تاکید می‌کند که روز به روز و با سیطره رسانه‌ها ادمهایی انتخاب می‌شوند که به شومن و بازیگرد نزدیک‌تراند تا یک سیاستمدار.

دهباشی نهایتاً تاکید می‌کند که اگر سال 92 دوباره بازمی‌گشت شاید اساساً فیلمی برای روحانی نمی‌ساخت!