![حسن روحانی و پدرش در یک قاب](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/wQkEs9auTQ8k/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwb8gXQLzm0KVkbz182Z_RjPhaRqCI9JPJbm3dleJbeMqXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVjJwa_8NVUOWv_uliXRDrVw,,/%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C.jpg)
همزمان با سالروز میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر بازار تبریک داغ شده است و هرکس به نوبه خودش این روز را به پدر ش تبریک می گوید .با روی کارآمدن شبکه های اجتماعی موج این تبریک ها به سمت شبکه های اجتماعی حرکت کرده و افراد با گذاشتن یک عکس و متن تبریک ، این روز را به پدران خود تبریک می گویند.
در این میان افراد برجسته عرصه های مختلف نیزر از این ماجرا بی بهره نمانده و پیام های خود را در معرض دید کاربران شبکه های اجتماعی قرار می دهند. در همین راستا صفحه ایسنتاگرام رئیس جمهور با انتشار عکسی از خود در کنار پدر مرحومشان و همچنین تبریک به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) و روز پدر به روز رسانی شد.
این صفحه نوشت:
"در سالروز ولادت حضرت علی (ع) اسوه اخلاق و مردانگی، با نگاهی مهربانانهتر از زحمات شبانهروزی پدرانمان قدردانی کنیم. روزپدر.
عکس: در کنار پدر بزرگوارم مرحوم حاج اسدالله فریدون، خرداد ۱۳۸۲."