کارشناس نظامی عراقی در ادامه طی ادعای خود به عکاظ گفت: «حدود 95 گروه (از جمله یگان طلایی عراق) در جنگ موصل مشارکت دارند که زیر نظر وزارت اطلاعات ایران هستند.»
زنون یونس مدعی شد: «نقش ایران درعملیات موصل بیشتر ازنقش عراق است و در اتاق عملیات موصل، مشاوران ایرانی با مدیریت وزارت اطلاعات این کشور مشارکت دارند.»
عکاظ برای همراهی با زنون یونس ادعا کرد: «پس از عملیات موصل یک درگیری پیچیده طایفه ای و قومیتی بین کردها، اعراب سنی وشیعه شعله ور خواهد شد؛ زیرا الحشد الشعبی یک ارتش شبه ایرانی است.»
گفتنی است که رسانههای عربی وابسته به عربستان، قطر و جریانهای سلفی و تکفیری، همزمان با آغاز عملیات آزادسازی موصل با هدف تفرقهافکنی و فتنه انگیزی علیه نیروهای مشترک عراقی، به جای استفاده از عنوان نیروهای "الحشد الشعبی" از عناوینی چون "الحشد الطائفی" استفاده میکنند.
سران عرب خلیج فارس از عملیات آزادسازی موصل با عنوان "نبرد شیعه ضد اهل سنت" نام می برند و در پی حمایت از داعش برآمدند.
از اینرو می خواهند اینطور وانمود کنند که نیروهای ویژه عراق برای مبارزه با تروریسم از جمله یگان طلایی این کشور، همه آنها ایرانی هستند و از ایران دستور می گیرند.
رسانه های عربی به ویژه سعودی طی جنگ رسانه ای اینگونه ترویج می دهند که اساس شکلگیری نیروهای مبارزه با تروریسم عراق بر اساس طرح های نظامی ایران است.
به هیمن دلیل در رسانه ها تبلیغ می کنند که یگان طلایی عراق در واقع ایرانی است چون 85 درصدش را ایرانی ها شکل می دهند و بقیه نیروهای این یگان، تحت امر تهران عمل می کنند.
دراین راستا هم رسانه های قطری از جمله شبکه الجزیره به نقل از "ظافر العجمی" مدیر اجرایی گروه دیده بان خلیج فارس ادعا کردند: با توجه به طمع ورزی ترکیه از یک سو و ایران از سوی دیگر آنچه باعث نگرانی است سرنوشت هویت عربی موصل است؛ بنابراین اعراب باید برهویت عربی این شهر اصرار داشته باشند.