روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در یادداشتی به قلم «امیلی لاندا» رییس برنامه کنترل سلاح‌های اتمی در اندیشکده امنیت ملی تل‌‌آویو   در زمینه «برجام و مواضع موافقان و مخالفان توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی» و منتسب نمودن تندروهای ایران به عنوان مخالفان و اردوگاه میانه‌روها و «حسن روحانی» به عنوان موافقان برجام، نوشت: در حالی‌که بی‌شک در ایران نیز مانند هر کشوری دیگر مشاجراتی در زمینه جنگ قدرت وجود دارد، اما شواهدی مستدلی که حسن روحانی رویکردی معتدل و جایگزین با رویکردهای رهبری ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در امور داخلی و خارجی  نشان دهد، موجود نیست.

نویسنده در ادامه عنوان داشت: حتی اگر او می‌توانست چنین اقدامی را انجام دهد، شواهدی مستند مبنی بر این‌که رویکردهای روحانی به این زودی‌ها رویکردی غالب گردند، وجود ندارد.

نویسنده در بخشی دیگر از یادداشت خود ادامه داد: حتی انتخابات فوریه 2016 که هواداران توافق از آن به عنوان منادی تغییر در ایران یاد ‌کردند، خود موردی دیگر را نشان داد که در آن یک چهره اصولگرا به سمت رییس مجلس و فردی تندرو به سمت رییس مجلس خبرگان ایران انتخاب شدند.

این فعل و انفعال‌ها در ایران حتی موجب واکنش «جان برنان» رییس سازمان سیا شد که اواخر ماه ژوئن گفت: «امیدوارم شاهد رشد نفوذ و اوج گیری عناصری میانه‌روتر در داخل دولت حسن روحانی باشیم و ایران را به سوی پیوستن مجدد به جامعه جهانی و ایفای نقش و وظایفش ببینیم.»

نویسنده این یادداشت در خاتمه با ابراز تاسف از عدم وقوع چنین مواردی (حضور عناصر به اصطلاح میانه روی مدنظر آمریکا) نوشت: این امر در صورت وقوع موردی کاملا مثبت است اما آیا امیدی در این زمینه وجود دارد؟ در واقع، با توجه به لفاظی‌های ایرانیان (از جمله حسن روحانی) و اعمال این کشور در سال گذشته، اینک ایران در جهت عکس به پیش می‌رود. ما به طور احتمالی در آینده قابل پیش‌بینی حکومتی تندرو در ایران را شاهد خواهیم بود که در سطح منطقه و جهان رویکرد تهاجمی پیش خواهد گرفت.