گروه سیاسی- محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت هفته گذشته گفته است: هر هفته روزهای شنبه اتاقهای فکری با انگیزههای سیاسی علیه دولت تشکیل میشود و مشخص میکند که در تخریب دولت روی چه موضوعاتی متمرکز شوند.
به گزارش افکارنیوز، این ادعا البته نه نخستین بار است که از سوی یکی از نزدیکان دولت مطرح می شود و نه حق کپی رایت آن را می توان به آقای نوبخت اختصاص داد. نخستین بار پایگاه خبری سحام نیوز نزدیک به مهدی کروبی بود که چنین ادعایی مطرح کرد و حتی نشانی خانه هایی را در سراسر تهران منتشر کرد که جلسات به گفته آقای سخنگو "اتاق فکر" تشکیل می شود تا برنامه هفتگی حمله به دولت در آن پی ریزی شوند.
زمانی سید محمد خاتمی در اعتراض به منتقدانش گفت : خاتمی گفت "هر 9 روز یک بحران برای دولت من درست می شود" احمدی نژاد همین جمله را یه نفع خود مصادره کرد و یکی از هواداران دولت نهم گفت هر روز 9 بحران برای "دکتر" درست می کنند! اما بد نیست نگاهی به بحران سازی های علیه دولت روحانی داشته باشیم. به هر حال در محک سنجش عیار ادعای آقای سخنگو باید بدانیم این اتاق های فکر روز شنبه چه خوابی برای دولت راستگویان دیده اند و چه میزان قیر در قفل مملکت ریخته اند که کلید حقوقدان به کار نیاید و تبدیل شود به همان رئیس جمهور تک دوره ای که منتقدانش انتظار دارند.
غیبت برادر رئیس جمهور
حسین فریدون که چند روزی در قاب رسانه ها ناپدید شد این شایعه هم قوت گرفت که او را بازداشت کرده اند. البته بعداً محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه شایعه را تکذیب کرد و گفت فریدون نه احضار شده نه بازداشت اما به هر حال تا مدتی یکی از شایعات رسانه ای کشور مربوط بود به غیبت برادری که هیچگاه مشخص نشد کارکردش درون دولت دقیقاً چیست و به چه دلیل همه جاهای بی ارتباط با مسئولیت هایش حاضر می شود. همه این شایعات رسانه ای قسمتی از همان جنگ روانی است که به زعم سخنگوی دولت در اتاق فکرهای مرموز هدایت و جهت گیری می شود، آن هم برای کل هفته!
حقوق بالای مدیران
در هر کشور دیگری بود با همان یک فیش حقوقی دمار از روزگار دولت در می آوردند، اما نهایتاً سخنگوی دولت عذرخواهی کرد که فیش حقوقی یکی از مدیرانش افشا شده و مشخص شده نامبرده تا 200 میلیون تومان و گاهی بیشتر در ماه حقوق می گرفته است. اعتراض به این تبعیض و نابرابری آشکار اقتصادی یکی دیگر از بحران هایی است که آقای نوبخت معتقد است از همان اتاق فکر های عجیب، شنبه ها علیه دولت طرح زیری می شود.
موارد دیگر هم تقریباً از همین دست هستند. بازهم گلی به گوشه جمال دولت اصلاحات که اگر می گفت بحران منظورش حوادثی مانند کوی دانشگاه و قتل های زنجیره ای بود نه چند شایعه رسانه ای و افشای فیش های حقوقی مدیران فاسد با ارتباطات آنچنانی.