تنور انتخابات که داغ شود پخت همه نوع خوراک تبلیغی در آن میسر و کار ساز است و در طی سال های گذشته از سیب زمینی تنوری گرفته تا سفره های نذری و توزیع کیسه آرد و حلب روغن نباتی در این مطبخ برای اطعام دارندگان نفوذ سیاسی تهیه و توزیع شده است.
البته زیر کشت بردن زمین سیاست همزمان با فرا رسیدن فصل انتخابات در طی سال های گذشته بنیه این الگوی کشت را ضعیف کرده است و به نظر می رسد با ورود طرح های مکانیزه جدید الگوی کشت انتخابات نیز امسال تغییر شکل داده است.
بسیاری از کاندیداها این روز ها برای برداشت از زمین سیاست قبل از برگزاری انتخابات شروع به شخم زدن افکار مردم می کنند و برای درو کردن رای به اندازه سیب زمینی در وعده هایشان تا بخواهی ازت برای بزرگنمایی می زنند.
سیاست های سیب زمینی گونه امسال موجب شد تا قرعه حمایت از تولید به نام بازار خودرو و لوازم مصرفی بیفتد تا در وانفسای بیکاری و بی پولی بتوان با خرید خودروی قسطی در دنیای سیاست دوری زد و سینمای خانوادگی برای زندگی های در شرف تاسیس خریداری کرد.
سیاست های انتخاباتی که تا پیش از این منجر به توزیع آرد و نان در پائین شهر بود حال سفره ای برای مردم در بالای شهر و در فروشگاه های لوازم خانگی و نمایندگی های خودرو پهن کرده است تا اگر این طرح زودبازده برای مردم آب نشود حداقل با بهره 27 درصد برای دولت نان شود.
اعطای وام خودرو، کارت خرید کالا، افزایش وام مسکن که با وجود اقتصاد بیمار خبر از امید به زندگی می دهد بی شک با تغییر الگوی کشت و توزیع سیب زمینی انتخاباتی بی ربط نیست و ریشه آن را باید در زمین سیاست جست و جو کرد.
و اما پیشنهاد ما برای آنهایی که تصمیم دارند از همان روش سنتی سیب زمینیسم استفاده کنند پیشنهاد می شود در پوستر های تبلیغاتی خود در حالی که بر روی کیسه های سیب زمینی در انبار مانده چمباتمه زدند شعار «چیپست می کنم» را به چاپ برسانند تا با حل این مشکل در جذب جوانان هم موفق عمل کرده باشند.
این روز ها بازار خدمت داغ و امواج مهر ورزی سهمگین است لذا اگر کارت سبزی تحفه درویش به منظور خرید آجیل یا میوه و یا ماهی شب عید به دست مبارکتان رسید و یا سر چهار راه کاندیدایی را دیدید که در مقام خدمت به مردم شیشه خودرو پاک می کند تعجب نکنید این همان حکایت سیب زمینی انتخاباتی است که تغییر الگوی کشت داده است!