پایگاه اینترنتی سفارت عربستان سعودی در واشنگتن، در مطلبی با عنوان «آیا ایران تغییر میکند» به انتقاد از فرایند انتخابات در ایران پرداخته است.
در این مطلب با بیان این ادعا که ایران بیش از 2000 «سیاستمدار اصلاحاندیش» را از شرکت در انتخابات ماه فوریه منع کرده مینویسد، در این انتخابات «تنها کسانی که معتقد به جمهوری اسلامی و ارزشهای آن هستند مجاز به ورود به مجلس هستند.»
ژریم آلسعود در حالی تلاش کرده فرایند نظارت بر انتخابات را امری غیرعادی جلوه دهد که وجود مراجعی برای انجام این وظیفه و نظردهی درباره ورود نامزدها به انتخابات در بسیاری از کشورها، امری مرسوم و متداول است.
از طرف دیگر، مطابق آمارها، نظام جمهوری اسلامی ایران در طول سه دهه گذشته سابقه برگزاری هر سال یک انتخابات در کشور را در کارنامه سیاسی خود دارد. این در حالی است که منبع اصلی قدرت در تمام سطوح حکومتی عربستان سعودی، سلطنت مطلقه آلسعود و شاهزادگان است و بر خلاف ایران، حکومت ریاض مشروعیتی برخواسته از اراده اکثریت جامعه را ندارد.
پایگاه سفارت عربستان سعودی در آمریکا در بخش دیگری از مطلب انتقادیاش از انتخابات ایران نوشته است: «جهان ایران را برای (مشاهده) نشانههای تغییر نظاره میکند، با این امید که از کشوری انقلابی و سرکش به عضوی محترم در جامعه بینالمللی تبدیل شود. اما آیا تغییر واقعی اتفاق میافتد؟ باید منتظر باشیم و ببینیم.»