جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع رکود در کشور اظهار داشت: نکته مقابل رکود، رشد و توسعه است که اگر نرخ رشد افزایش یابد یا اینکه نرخ رشد اقتصادیمان قابل توجه باشد، نشاندهنده خروج ما از رکود است.
وی افزود: برآوردها و آمارهای اقتصادی در سال جاری بیانگر این است که احتمالاً رشد اقتصادی ما تا پایان سال صفر درصد یا حداقل بسیار ناچیز باشد، بنابراین نمیتوان گفت که از رکود خارج شدهایم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: ما هم اکنون در شرایط دشوار اقتصادی قرار داریم، اما با گشایشهای اقتصادی که صورت گرفته، به مرور زمان باعث خواهد شد بخشهای تولیدی بتوانند بهتر از ظرفیت خود استفاده کرده و اینکه از فرصتهای به وجود آمده در صادرات کالا بهره ببرند، بنابراین وضعیت در شرایط جدید کمک میکند که واحدهای تولیدی بتوانند تولیداتشان را افزایش داده و بهتر بفروشند.
قادری تأکید کرد: اینکه انتظار داشته باشیم در این فاصله کوتاه، برجام آثار و پیامدهای خود را به طور کامل در اقتصاد ایران نشان دهد، انتظار درستی نیست، به طوری که هنوز یکسری نگرانیها همچون اقدامات کنگره آمریکا و ... وجود دارد که باعث میشود بخشهای مختلف اقتصادی و حتی مردم، دست به عصا حرکت کنند.
وی با بیان اینکه امیدوارم در سال آینده شاهد سرمایهگذاریهای جدید در کشور باشیم که نهایتاً منجر به رشد اقتصادی در کشور شود، گفت: نمیتوانیم بگوییم با اجرایی شدن برجام، بلافاصله تمام مشکلات ما حل میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در رابطه با عدم ارسال لایحه چند دوازدهم به مجلس توسط دولت گفت: دولت نباید انتظار داشته باشد که نمایندگان مجلس آییننامه خود را زیر پا بگذارند و این انتظار معقولی نیست، یا با توجه به فرصت باقی مانده تا پایان سال امکان تصویب بودجه سال آینده وجود ندارد.
قادری افزود: اگر دولت لایحه چند دوازدهم به مجلس ارائه نکند، مطمئناً مجلس نمیتواند این موضوع را رها کند و ما ناچاریم در قالب ارائه طرح، این موضوع را دنبال کنیم که در گذشته هم سابقه داشته و شورای نگهبان هم با آن موافقت کرده است.