قرآن مجید در آیه ۵ سوره ابراهیم میفرماید: وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَى بِآیَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَکَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَکِّرْهُمْ بِأَیَّامِ اللّهِ إِنَّ فِی ذَلِکَ لآیَاتٍ لِّکُلِّ صَبَّارٍ شَکُورٍ: و در حقیقت، موسى را با آیات خود فرستادیم [و به او فرمودیم] که قوم خود را از تاریکیها به سوى روشنایى بیرون آور، و روزهاى خدا را به آنان یادآورى کن، که قطعاً در این [یادآورى]، براى هر شکیباىِ سپاسگزارى عبرتهاست.
ایام الله از روزهایی است که قوم و ملتی از ظلمات بیرون می آیند و به نورهدایت روشن میشوند وخداوند از پیامبرانش میخواهد این روزها رابه آنان مکررا یاد آوری کنند.
9 دی هرسال ،سالگرد حماسه مردم و بحق از ایام الهی است که باعنایات الهی شور و شعور مردم حق طلب با بصیرت به اندیشه های مقام معظم رهبری بپا خواستند و گمراهان را از ظلمات بی بصیرتی به نور بصیرت رهنمون ساختند.
گرامیداشت نه دی در شکرگذاری و قدرشناسی از حرکت اقیانوس بزرگ ملت در حمایت از اصول اسلام وانقلاب اسلامی است.
خطای جبرانناپذیر
رهبر معظم انقلاب در تاریخ اول فروردین سال 92 بیان کردند: در مسئلهی انتخابات و غیر انتخابات، همه باید تسلیم رأی قانون باشند؛ در مقابل قانون تمکین کنند. آن حوادثی که در سال ۸۸ پیش آمد ــ که برای کشور ضرر داشت و ضایعهآفرین بود ــ همه از همین ناشی شد که کسانی نخواستند به قانون تمکین کنند؛ نخواستند به رأی مردم تمکین کنند. ممکن است رأی مردم برخلاف آن چیزی باشد که منِ شخصی مایل به آن هستم؛ اما باید تمکین کنم. آنچه که اکثریت مردم، اغلبیت مردم آن را انتخاب کردند، باید همه تمکین کنند؛ همه باید زیر بار بروند. خوشبختانه سازوکارهای قانونی برای رفع اشکال، رفع اشتباه، رفع شبهه وجود دارد؛ از این راهکارهای قانونی استفاده کنند. این که وقتی آنچه که اتفاق افتاده است، برخلاف میل ما شد، مردم را به شورش خیابانی دعوت کنیم ــ که این در سال ۸۸ اتفاق افتاد ــ یکی از خطاهای جبرانناپذیر است. این تجربهای شد برای ملت ما، و ملت ما همیشه در مقابل یک چنین حوادثی خواهد ایستاد.
مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است
رهبر حکیم انقلاب اوایل شهریور ماه سال گذشته در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت گفتند: « مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند»
در اینجا به چند مورد از تاکید وزرا در جلسه رای اعتماد مبنی بر فاصله داشتن و عدم حضور در فتنه اشاره می کنیم:
* زنگنه وزیر نفت:
جنس ما با بچههای انقلاب و سپاه که بودند یکی هستند و همه به دنبال توسعه کشور هستیم. بر همین اساس با هرگونه اقدام غیرقانونی هنجارشکنانه که در سال 88 از 29 خرداد به بعد مخالف بوده هستم و هر رفتار ساختار شکنانه را مردود میدانم و محکوم میکنم.بعد از 29 خرداد و اعمال موضع رهبری، هیچ اقدامی خلاف منویات و نظریات رهبری انجام ندادم و هر آنچه که از نظر ایشان محکوم باشد از نظر من هم محکوم است. تبعیت از رهبری را شرط لازم در این دولت میدانم و هیچ اقدامی هم که مورد مخالفت رهبری باشد را انجام نمیدهم. اگر بدانم رهبری با بودنم در وزارت نفت حتی ته ذهنشان تکدر داشته باشند لحظهای درنگ نمیکنم که کنار روم، چون آمدهام کمکی به کشورم کمک کنم.
*حجه الاسلام علوی وزیر اطلاعات:
مرزبندی وزارت در هر زمینه ای از جمله خودی و غیر خودی، دوست و دشمن، فتنه و انحراف سازه ای از مهندسی مقام معظم رهبری خواهد بود که برای ما نقشه ی راه و حجت شرعی است.
* واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
این چیزی که مد شده از همه می پرسند سال 88 کجا بودید. من عضو هیچ ستادی نبودم. در ارتباط با بحث فتنه بنده به برخی عملکرد جناب آقای احمدی نژاد انتقاد داشتم که برای ایشان فرستادم. آنچه که برای من مهم است اصل قانون هست و تبعیت از رهبری را وظیفه خودم می دانم.
*آخوندی وزیر راه و شهر سازی:
اگر می خواهید از موضع رسمی بیان شود باید بگویم وقتی شورای نگهبان فردی را تایید می کند و یا صحت انتخابات را اعلام می کند این جنبه قطعی و رسمی دارد و چطور می توانیم کار غیرقانونی انجام دهیم؛ حتی برای یک لحظه نیز از قانون تخطی نکردیم همواره قانون مدار بودیم و کسی که می خواهد به عنوان وزیر معرفی شود و باید رای اعتماد نمایندگان را اخذ کند معلوم است که به انقلاب، رهبری و نظام اعتقاد دارد و نمی دانم این چه سوالی است که مطرح می شود.
بر این اساس داوطلبان نامزدی در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نیز باید مرز و ارتباط خود را با فتنه و خطوط قرمز نظام مشخص کنند.