گروه سیاسی-به جرات می توان گفت که بخش اصلی مشکلات کشور در سال 88 ناشی از پیش بینی های غیر واقعی و مبتنی بر آمارهای نادرست بود. اگر نگوییم که این آمارها مقرضانه بوده، حداقل ناشیانه بودن آن آمارها را نمی توان رد کرد.
به گزارش افکارخبر،سید هادی خامنه ای در همایشی در مازندران گفته که 70 درصد مردم به اصلاحات متمایل هستند. او نگفته است که مبنای این آمار چیست اما پیش از این نیز این آمارها کار دست همین جریان داد. در حین برگزاری انتخابات 88 یکی از کاندیداها بر پایه آمار غلط خود را پیروز انتخابات اعلام کرد آنهم در شرایطی که حتی یک رای هم شمرده نشده بود. در سال 92 نیز این اتفاق در جریان رقیب رخ داد و برپایه آمار های غلط انتخابات را دو مرحله ای پیش بینی کردند.
انتشار این دست اخبار تنها به دلیل بالا بردن سطح روحیه طرفداران است اما نتایج این آمارها برای کشور و حتی طرفنداران حزب، زیان آور است. زمانی که بخشی از جامعه به پیروزی جناح خود امیدوار می شود و در عمل شکست خود را ببیند نتیجه اش می شود اختشاش، بر هم زدن نظم عمومی و سرخوردگی طرفداران حزب. در این حالت یا افراد نسبت به انتخابات بد بین می شوند و یا نسبت به حزب.
با این وجود می بینیم که شخصیت های اصلی اصلاح طلب همچنان تلاش می کنند تا آمارسازی های غیر مستند خود را همگانی اعلام کنند و این سوال باقی می ماند که آیا آنها قید محبوبیت حزب را زده اند یا تصمیم به زیر سوال بردن انتخابات دارند.
هادی خامنه ای تنها کسی نیست که از رای بالای 60 درصد اصلاح طلبان در جامعه سخن گفته است. محمدرضا عارف نیز در جمع مردم لرستان گفته است که اصلاح طلبان اکثریت مجلس را می توانند بدست آورند و آنهایی که از رد صلاحیت ما را می ترسانند و می خواهند به میدان نیاییم بدانند که ما از این سخنان نمی ترسیم. مصطفی کواکبیان و موسوی لاری نیز بارها از رای اکثریتی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس سخن گفته اند. این اعلام مقبولیت تنها به انتخابات مجلس منتهی نمی شود و درباره ورود هاشمی به انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز از این دست بزرگنمایی ها صورت می گیرد.