
به گزارشافکارنیوز، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) با صدور بیانیهای ضمن تبریک انتصاب آقای سرافراز به ریاست رسانه ملّی، از وی درخواست کردند، از منتقدان توافقنامه ژنو برای ارایه دلایل و نظراتشان در رسانه ملی دعوت به عمل آورد.
متن بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
((محمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَ الَّذِینَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلىَ الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنهَم))(الفتح / ۲۹)
جناب آقای سرافراز، ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم
با عرض تبریک به مناسبت انتصاب شایسته شما به سمت ریاست رسانه ملّی و عرض خدا قوت به تمامی همکاران شما در سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران.
یکی از وظایف مهم رسانه ملی به مثابه دانشگاه عمومی، آگاهی بخشی سیاسی است. این آگاهی برای تبدیل شدن به بصیرت سیاسی نیاز به ارایه اخبار و اطلاعات صحیح، بیطرفانه و به دور از هیاهوهای جریان های سیاسی دارد. دولتی شدن رسانه ملّی یکی از آفات بسیار خطرناکی است که باعثسلب اعتماد و بدبینی اقشار مختلف مردم نسبت به رسانه ملّی میشود.
همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «مسئولیت تاریخی رسانه ملّی در مقطع کنونی، حفظ و ارتقای استقلال فرهنگی و هویت انقلاب ایران اسلامی است.» به نظر میرسد رابطه جمهوری اسلامی ایران با استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکای غیر قابل اعتماد و غیرمنطقی در چارچوب مذاکرات هستهای مسأله ای است که مورد غفلت قرار گرفته و نیاز به طرح در رسانه ملّی دارد. مقام معظم رهبری هر چند نسبت به مذاکره «خوشبین» نبودند امّا با مذاکرات، برای تبدیل شدن آن به تجربه ای برای ملّت ایران - به شرط بیداری ملّت نسبت به حقایق مذاکرات - مخالفت نکردند. رسانه ملّی برای انتقال این تجربه و بیدار
نگاه داشتن ملّت شریف ایران عرصه بسیار مهم و مؤثری محسوب میگردد.
همانطور که میدانیم توافقنامه ژنو منتقدان فراوانی دارد که تاکنون بر خلاف موافقان و مؤیدان آن، مجالی مناسب برای بروز و ظهور در رسانه ملّی نیافتهاند. حضور ایشان در رسانه ملّی مسلماً باعثارایه تصویر صحیحی از جایگاه فناوری هستهای، نقش مذاکرات و در نهایت باعثکمک به حل مسأله هستهای خواهد شد.
لذا از جنابعالی تقاضا داریم پیش از آنکه تاریخ به ما درس بدهد و در مورد اقدامات ما قضاوت کند، از عالمانی که نسبت به مذاکره با آمریکا بدبین و نسبت به توافقنامه ژنو منتقد هستند، در رسانه ملّی برای ارایه دلایل ونظراتشان دعوت به عمل آورید.