به گزارش افکارنیوز، او همچنین در یادداشت خود از مفهومی به نام «اعلام خطر» یاد می‌کند و می‌گوید:(ما اصلاح‌طلبان) فکر می کنیم اشتراکات میان مردم و دولت نباید فرو بپاشد. بنابراین متاسفانه جریان‌های افراطی و تندرو بر دیوار اعتماد مردم شکافی ایجاد می‌کنند که در نهایت منجر به فروپاشی بسیاری از ارزش‌های مورد قبول می‌شود. من اعلام خطر می‌کنم که دود ادامه وضعیت موجود به چشم همه خواهد رفت.



*درباره قسمت نخست اشاره شده از سخنان آقای اصغرزاده باید تأکید کرد که همه منتظر روزی هستند که تأکید برخی وابستگان یک طیف سیاسی خاص بر معترضانه و جنبشی نشان دادن تجمعات سوگوارانه برای درگذشت یک هنرمند به اتمام برسد!

همچنین آقای اصغرزاده بیان نمی‌کند که حضور آرام و منطقی تعدادی از مردم برای تشییع جنازه یک هنرمند که در مراسم او روضه امام حسین(ع) خوانده می‌شود و جمعیت اشک می‌ریزند چه تطابقی با انتقاد و اعتراض دارد؟!

در واقع این حرف هیچ مبنایی ندارد مگر اینکه صاحب سخن، نظرات آقای تقی آزادارمکی، جامعه‌شناس اصلاح‌طلب را قبول کرده باشد که چندی قبل درباره درگذشت پاشایی طی نظری شخصی گفته بود: افرادی چون «پاشایی» ناخواسته در راستای رسیدن به همین جهان مدرن هستند و مخاطب‌شان را به رفتار و فهم غیر ایدئولوژیک(نه ضد ایدئولوژیک) دعوت می‌کنند!

شایان ذکر است که اخیراً نیز آقای جلایی‌پور از دیگر چهره‌های اصلاح‌طلبان در یک سخنرانی و در همین رابطه مفهوم جنبشی بودن تجمعات سوگوارانه را مجدداً مورد اشاره قرار داده و گفته است: بعضی مسخره می‌کنند که جنبش‌های واقعی تبدیل می‌شود به جنبش‌های خیالی. در صورتی که این حرف نادرست است و نمونه‌اش غافلگیری از حضور مردم در تشیع جنازه پاشایی است!(ایلنا)

آقای اصغرزاده که بیشتر با اظهار نظرهایی مثل «دولت یازدهم برای اصلاح‌طلبان یک رحم اجاره‌ای است» و «حاضرم(برای اشغال سفارت آمریکا) از آمریکا عذرخواهی کنم» شناخته می‌شود همچنین در اپیزود دوم اشاره شده از سخنان خود که بر مفهوم «اعلام خطر» تأکید دارد؛ در حال بیان این معناست که احتمال دارد دولت یازدهم به دلیل عدم توجه به نقاط مورد اشاره اصلاح‌طلبان، در انتخابات مجلس و دولت بعدی کامیاب نشود!

به سخن دیگر اینکه اصلاح‌طلبان همواره از ابتدای خرداد ۹۲ تلاش داشته‌اند که سمت و سوی دولت را متوجه فعالیت‌های سیاسی داخلی کنند.

توجهی که از نظر اصلاح‌طلبان عمدتاً در بخش‌های فکّ حصر، آزادی چند حزب سیاسی خاص و دخالت دولت در اموراتی مثل تأیید صلاحیت کاندیداهای اصلاح‌طلب خلاصه می‌شود.

کما اینکه آقای اصغرزاده به تازگی و آنطور که ایلنا گزارش داده در یک مناظره سیاسی اظهار داشته است: ‌ «روحانی باید چالش‌ها را درست کند و مهم‌تر از همه به شرایط داخلی بپردازد»

همچنین باید این نکته را نیز مدّ نظر داشت که منظور آقای اصغرزاده از واژه همهای که قرار است دود نادیده گرفتن خطر! به چشمشان برود، قاعدتاً یک جریان سیاسی خاص بعلاوه عددی از متعلّقین دولت هستند.