صدور قطعنامه؛ سناریویی برای جوسازی

به گزارش افکارنیوز، حمیدرضا ترقی در مورد قطعنامه جدید پارلمان اروپا گفت: قطعنامه در واقع توسط کشورهای صادر شده است که کارنامه بسیار تاریک و ننگینی از عدم رعایت حقوق بشر در طول ده سال و شاید هم نیم قرن گذشته‌شان مشاهده می‌شود.

وی گفت: امروز انگلیس، فرانسه و یونان بخاطر نقض قوانین حقوق بشر مکرر مورد بازرسی خود اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند؛ مثلا در یونان وکیلی را بخاطر توهین به دادستان آن کشور محکوم کردند و یا خود فرانسه با محکومیت روژه گارودی بخاطر زیر سوال بردن هولوکاست نشان می‌دهد که رعایت حقوق بشر در کشورهای اروپایی نه تنها صورت نمی‌گیرد بلکه نقض حقوق بشر مکرر درآنجا انجام می‌شود.

عضو حزب موتلفه اسلامی در ادامه افزود: طبیعی است که کشورهایی که خودشان متهم درجه یک نقض حقوق بشر هستند، صلاحیت برای اینکه نسبت به این موضوع برای ایران اظهار نظر کنند را ندارند؛ بنابراین صدور قطعنامه بیشتر برای جو سازی تبلیغاتی است و نشان دهنده این است که سیاست‌های جمهوری اسلامی به ویژه ابلاغ سیاست‌های مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، تمام نقشه‌های آنها را در رابطه با تحریم و فشارهای اقتصادی نقش بر آب کرده است.

ترقی گفت: کشورهای اروپایی بدنبال پروژه جدیدی تحت عنوان حقوق بشر علیه ایران هستند نکته دیگر اینکه این بیانیه نشان داد که علیرغم استقبالی که اروپایی‌ها و حتی آمریکایی‌ها در ابتدای پیروزی آقای روحانی در انتخابات داشتن و برای تبریک گفتن به آقای روحانی اغراق کرده و صف کشیده بودند، اکنون از دولت یازدهم نا امید شده اند و انتخابات جمهوری اسلامی را زیر سوال برده و مدعی می‌شوند که انتخابات با استاندارهای انتخاباتی مغایرت دارد.

وی افزود: اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها اهدافی را که تصور می‌کردند بعد از انتخابات تحقق پیدا می کند و نظام جمهوری اسلامی از حق مسلم خودش عقب نشینی کند، آن اهداف تحقق پیدا نکرد و موضع نظام جمهوری اسلامی نسبت به رژیم اشغال گر قدس همچنان محکم و پا برجا مانده است.

وی گفت: همانطور که مسئولین نظام جمهوری اسلامی در قبال این بیانیه موضع گرفتند و مردم هم در قبال این مسئله واکنش نشان دادند به نظر می‌رسد که اولا خوب است که نخبگان اروپایی در آینده نزدیکی که قرار است نمایشگاهی از نقض حقوق بشر اروپا، در تهران توسط بسیج برگزار شود، دیدن کنند که چه جنایاتی در غرب علیه انسانیت و بشریت صورت می‌گیرد و به یاد بیاورند که چگونه تانکهای آلمانی تظاهرات مسالمت آمیز مردم بحرین را سرکوب و اسلحه‌های انگلیس سینه فلسطینی‌ها را پاره می‌کند و بیاد آورند کمک های که به صدام با دادن صلاح‌های شیمیایی کردند و بواسطه آن جنایت‌های که در حلبچه آفریدند که همچنان آثار آن باقی مانده است.

ترقی بیان کرد: دولت باید در نحوه رابطه خود با اتحادیه اروپا موضع مشخص و شدیدی اتخاذ کند، همانطور که اعضای مجلس شورای اسلامی واکنش عملی نشان دادند.

وی در ادامه افزود: امیدوار هستیم که اولا خواسته غربی‌ها و اتحادیه اروپا برای ایجاد دفتر نمایندگی در ایران رد شود، ثانیا ایران هیات‌هایی را برای بررسی نقض حقوق بشر درغرب به اروپا اعزام کند و در نحوه ارتباط با اتحادیه هم تجدید نظر شود.

عضو حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: این قطعنامه در پارلمان اروپا هیچ نقش اجرایی ندارد و جز تبلیغات سیاسی چیز دیگری نیست، چون کارایی و نقش اجرایی ندارد که موجب نگرانی ما شود، ولی نقص این نوع برخورد مغایر است با سیاست‌ها و برنامه‌هایی که در ۱ + ۵ برای مذاکره با ایران دنبال می‌شود.

حمیدرضا ترقی در مورد اینکه کسانی که خودشان حامی تروریستها و منافقین هستند و ادعای نقض حقوق بشر در ایران را دارند گفت: تناقض در عملکرد اتحادیه اروپا و پارلمان اروپا در قبال این حرفها کاملا مشهود است اینها از ترویست‌های سوریه و سازمان منافقین در طول این سالیان طولانی حمایت کرده و به آنها بها و میدان داده‌اند.

وی در پایان افزود: آنها از گروه هایی دفاع کردند که دستشان به خون مردم بیگناه ایران آغشته است ولی امروز ایران را متهم به نقض حقوق بشر میکنند این تناقض در رفتار و بیان کاملا نشان دهنده نفاق و دورویی سران غرب و اتحادیه اروپا است.