حضوری از جنس روزهای انقلاب ۵۷ / تجربه های تازه برای ملت
افکارنیوز _ گروه سیاسی / میثم تولایی:

" حضور عظیم و تعیین کننده ملت مؤمن، بابصیرت و با غیرت ایران در راهپیمایی سراسری نهم دی ماه امسال، تجلی دست قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب بود. " این عبارات، گوشه ای از بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع هزاران نفر از مردم قم است که عظمت و شکوه حماسه نهم دیماه ۱۳۸۸ را به زیبایی به تصویر می‌کشد.

اما چه شد و چه اتفاق شگرفی افتاد که نهم دی‌ماه به حماسه‌ای مبدل گشت که بنا به گفته رهبری، هم ردیف قیام ۱۹ دی ۵۶ در تاریخ ماندگار شد؟

تجربه های تازه برای ملت
بعد از انتخابات دهم ریاست جمهوری بود که مردم ایران در سی سالگی انقلاب اسلامی، جلوه دیگری از مخالفت دشمنان با نظام برخواسته از رای و اراده خود را تجربه کردند. نظام برای ادامه راه، برخی همراهان خود را از دست داد که البته این عمل با هزینه هایی رو به رو شد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در نماز جمعه تاریخی ۲۹ خردادماه همگان را به صبر و بصیرت دعوت کردند و نقش خواص را در این زمینه پررنگ تر از دیگر اقشار ترسیم نمودند.

مردم نیز با امضای پیمان نامه خود که البته جای مهر و امضای برخی خواص پای آن خالی بود، به توصیه های ولی فقیه زمان عمل نمودند و وقایع تلخ بعدی را پشت سر گذاشتند.

ادامه تلخی‌ها با تلخ‌کامی عاشورا
اصرار بر ادامه ناآرامی ها از سوی برخی خواص و مدعیان تقلب در انتخابات، حوادثی را در پی داشت که در نهایت به کشته شدن تعدادی از مردم بی گناه انجامید: حوادث۱۳ آبان، ۱۶ آذر و دیگر وعده گاه هایی که می رفت تلخی را در کام مردم بیشتر کند.

در این بین اما اتفاقات روز عاشورا بیش از همه احساسات مردمی را برانگیخت. در عاشورای حسینی که ایران به مانند هرسال در ماتم و عزای واقعه کربلا به سوگ نشسته بود، برخی عناصر وابسته به گروهک‌های منافقین داخلی و خارجی دست به آشوب و اغتشاش زدند و با توهین به مقدسات و هتک حرمت این روز به هلهله و شادمانی و ریختن خون مردم بی گناه پرداختند.

انصراف موسوی و کروبی از فراخوانی آشوبگران برای حضور در روز عاشورا موجب شد تا شبکه‌های رسانه‌ای غرب و ضدانقلاب خلأ آنان را شخصاً پر کنند. مردم عزادار تهران در کمال ناباوری دیدند که عده‌ای آشوبگر در ظهر عاشورا با حرمت شکنی مقدسات، شروع به سوت و کف زدن کرده و این بزرگ‌ترین مصیبت بشری را به یک کارناوال شادی تبدیل کردند. هر چند دسته‌های عزاداری حسینی با حضور خود به این نمایش پایان دادند اما این حرمت شکنی به قدری بی‌سابقه بود که به یکباره طی روزهای بعد در ده‌ها شهر کشور تجمعات خودجوش در محکومیت آنان برگزار شد. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در این امر با مردم همراه شد و روز چهارشنبه ۹ دی را به عنوان «تجمع بزرگ عاشوراییان» وعده گاه مردم عزادار اعلام کرد.

در پی این اقدام که آخرین بند از سناریوی فتنه گران بود، مردم قم طی یک راهپیمایی گسترده موجبات راهپیمایی ۹ دی تهران را فراهم کردند.

آیت‌الله‌العظمی حسین نوری‌همدانی از مراجع عظام تقلید نیز با حضور در جمع راهپیمایان قمی انزجار خود را از هتک‌حرمت به ساحت مقدس اباعبدالله‌الحسین(ع) در روز عاشورا اعلام کرد. مردم قم در شعارهای خود بر دستگیری سران فتنه تاکید کرده و از قوه قضائیه خواستند سران فتنه را دستگیر و به مردم معرفی کند. مردم اصفهان، مشهد، کرمان، قزوین، بوشهر، همدان، اراک، رشت و… نیز در محکومیت اقدام هتاکانه حامیان موسوی به خیابان‌ها آمدند. همچنین ده‌ها هزار نفر از مردم کفن پوش ورامین برای تجدید پیمان با ولی فقیه به سمت تهران حرکت کردند.

حضوری از جنس روزهای انقلاب ۵۷
یکی از رسانه‌های مکتوب، اینگونه ۹ دی را یک روز پس از آن توصیف می کند: " در حالیکه خون مردم کشور از هتک‌حرمت به مقدسات در روز عاشورا به جوش آمده است، مردم تهران با تجمع میلیونی در میدان انقلاب، حماسه‌ای تاریخی، چشم‌نواز، بی‌سابقه و دشمن‌شکن خلق کردند تا نسبت به این حرمت شکنی اعتراض کنند. در حالی که در اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی زمان آغاز مراسم عاشوراییان در میدان انقلاب ساعت ۱۵ اعلام شده بود اما روز گذشته محبان اهل بیت(ع) و حامیان بی‌شمار ولایت فقیه، چنان مشتاق به حضور در این حرکت اعتراضی بودند که میدان انقلاب در ساعت ۱۳ مملو از جمعیت شد. در ادامه تا ساعت ۱۷ به خیل عظیم جمعیت افزوده شد و اینگونه حماسه‌ای ماندگار در تجدید پیمان با ولی فقیه زمان در تاریخ جمهوری اسلامی به ثبت رسید. شمار جمعیت تجمع‌کنندگان روز گذشته چند میلیون نفر بود. شمار جمعیت به اندازه‌ای بود که خیابان آزادی از تقاطع یادگار امام تا پل چوبی(میدان امام حسین) و در دیگر مسیرها از میدان حر تا میدان انقلاب، بلوار کشاورز تا پل کریمخان، خیابان حافظ تا تقاطع انقلاب و همچنین همه خیابان‌های فرعی مسیرهای شش‌گانه راهپیمایی مملو از جمعیت خشمگین نسبت به هتک‌حرمت عاشورای حسینی بود.

اگر توبه نکنید محارب هستید
آیت‌الله علم الهدی به عنوان سخنران مراسم ۹ دی خطاب به شرکت‌کنندگان در تجمع عاشورایی تهران گفت: شما امروز جمع شده‌اید تا تکلیف جبهه حزب‌الله در برابر حزب‌شیطان مشخص شود و من به سران فتنه اعلام می‌کنم کاری که شما شروع کرده‌اید از بغی به محاربه رسیده است و کسانی که بغی می‌کنند عذاب خدا به آنها خواهد رسید، ‌ شما حرکت خود را با بغی آغاز کردید یعنی مطالبه ناحق و مقام معظم رهبری شما را به حق دعوت کردند ولی همچنان بر طبل ابطال انتخابات که ناحق بود کوبیدید.

نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود خطاب به سران فتنه تاکید کرد: این جمعیت میلیونی اعلام می‌کند از آنجا که رهبری برای شما راه توبه را باز گذاشته‌اند، در یک ضرب الاجل که باید دستگاه قضا تعیین کند، شما باید توبه کرده و به دامان رهبری بازگردید و اگر این کار را نکنید محارب هستید و این مردم و نظام با شما به عنوان محارب برخورد می‌کنند. همچنین در پایان تجمع عاشورایی جمعیت میلیونی مردم تهران قطعنامه‌ای قرائت شد. در این قطعنامه شرکت‌کنندگان تجمع عاشورایی برای آخرین بار به برخی جریانات سیاسی و اشخاص که با شکست در انتخابات با «نه» بزرگ مردم مواجه شدند و به جای تن دادن به قانون، زمینه‌ساز و بستری برای ساختارشکنی و هنجارشکنی شده‌اند، هشدار داده و تاکید کردند، اگر همچنان بر لجاجت و پیمودن راه باطل و خلاف مسیر ملت و اسلام پا‌فشاری کنند، با خشم ملت انقلابی و غیور ایران اسلامی مواجه و برای همیشه از صحنه طرد خواهند شد.

بازتاب خروش ملت در رسانه‌های ضدانقلاب

" تظاهرات ۹ دی نشانه استواری جمهوری اسلامی بود. " نیویورک تایمز این تیتر را برای خبر خود برگزید. خبرگزاری رویترز هم در گزارشی نوشت: " ده‌ها هزار نفر در شهرهای مختلف ایران امروز سوگند وفاداری با نظام اسلامی در ایران یاد کردند و رهبران مخالفان را به ایجاد ناامنی در این کشور اسلامی متهم کردند. " البته این خبرگزاری که در گزارش خود سعی کرد حضور میلیونی مردم ایران را فقط در حد دهها هزار نفر مخابره کند، به برخی حواشی نامربوط این حماسه نیز اشاره کرد.

قدرت شگفت‌انگیز ساندیس‌های جمهوری اسلامی!
البته برخی رسانه‌ها که تمام تلاش خود را برای هتک حرمت مقدسات ایرانی و اسلامی انجام دادند، با مشاهده شکوه حضور مردم، نه تنها اقدام به مخابره اتفاقات این روز نکردند بلکه حضور مردم در راهپیمایی را به واسطه پخش ساندیس و کیک توسط حکومت اعلام کردند.

شبکه‌های مخالف نظام که تمام آبروی خود را با حضور میلیونی مردم بر باد رفته می‌دیدند، علت شکست خود را قدرت ساندیس‌های جمهوری اسلامی ایران نامیدند!

با این حال، بهترین توصیف درباره این روز تاریخی را باید از تاریخساز این زمان شنید که: "سلطهگران و جریانهای ضد دین که امروز در شرایط غبارآلود فتنه در مقابل نظام و انقلاب شعار میدهند همان کسانی هستند که سالها زیر پرچم مبارزه با امام و انقلاب صف آرایی کرده بودند و مردم نیز با درک همین شاخص و حقیقت، حضور تعیین کننده خود را در حفظ نظام و انقلاب، بار دیگر ثابت کردند. روز ۹ دی امسال نیز از جمله روزهایی است که به واسطه حرکت عظیم و فوق العاده مردم، در تاریخ ماندگار شد."