موج سواری جدید ضد انقلاب / پشت پرده پروژه تازه برای نا آرام کردن کشور

شامگاه چهارشنبه، ۲۴ بهمن‌ماه بود که کشته شدن امیرمحمد خالقی، دانشجوی رشته کسب‌وکار دانشگاه تهران در جریان یک حادثه زورگیری، به بهانه تازه‌ای برای رسانه‌ها و جریان‌های معاند تبدیل شد تا با کلید زدن فاز تازه‌ای از فضاسازی‌ها، بستر مناسبی را برای به‌راه‌انداختن آشوب‌های خیابانی و به‌دنبال آن بی‌ثبات‌سازی کشور به‌وجود آورند؛ راهبردی که البته با هوشیاری دانشجویان و اقدام بموقع مسئولان برای رسیدگی به ابعاد مختلف این حادثه ناکام ماند.

این درحالی است که طی هفته‌های اخیر بارها شاهد تلاش‌های نافرجام دشمنان و معاندان برای بی‌ثبات‌سازی کشور و ناآرام‌سازی فضای جامعه بوده‌ایم؛ از التهاب‌آفرینی در اذهان‌عمومی با کلیدواژه «حمله آمریکا و اسرائیل به ایران» گرفته تا سوار شدن روی موج خاموشی‌ها و نوسان بازار دلار، همگی ازجمله تازه‌ترین تلاش‌ها در راستای آشوب‌سازی در ایران بوده‌است.

در چنین شرایطی هم بود که در یکی دو روز اخیر شاهد بودیم جریان سیاسی - رسانه‌ای ضدانقلاب با حمایت ابزارهای تبلیغاتی غربی بار دیگر به‌میدان آمدند تا با ایجاد فضای رسانه‌ای و تبلیغاتی غیرواقعی، شانس خود را برای ایجاد تنش‌های اجتماعی - سیاسی امتحان کنند.

تلاش تازه برای آشوب‌سازی

با انتشار خبر کشته شدن دانشجوی دانشگاه تهران در جریان یک زورگیری ازسوی اشرار، جریان‌های معاند که طی روزهای اخیر به‌شدت مشغول تسویه‌حساب‌های سیاسی و افشاگری درباره یکدیگر بودند، بر موج‌سواری روی حادثه متمرکز شدند و کوشیدند پروژه آشوب‌سازی را پیش ببرند.

- فراخوان آشوب پهلوی: رضا پهلوی که این روزها به‌دلیل عدم‌دعوت برای سخنرانی در کنفرانس امنیتی مونیخ، به سوژه طنزی برای کاربران شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده‌است، یکی از نخستین افرادی بود که تلاش کرد با بهره‌برداری سیاسی از این ماجرا، از خون دانشجوی جوان برای خود کلاهی بدوزد. براین اساس هم بود که با انتشار پیامی، مردم ایران را به آشوب و حضور خیابانی دعوت کرد.

- فضاسازی‌های رسانه‌ای منافقین: در یکی دو روز گذشته رسانه‌های رسمی و غیررسمی وابسته به گروهک منافقین نیز تمام‌قد به میدان آمدند و با انواع و اقسام خبرسازی‌ها، علاوه‌بر اینکه کوشیدند حادثه کشته شدن دانشجوی دانشگاه تهران را به جمهوری‌اسلامی منتسب کنند، تلاش کردند با تهییج دانشجویان، فضای مناسبی را برای آشوب‌سازی‌های خیابانی به‌وجود آورند.

- خبرسازی‌های رسانه‌ای: شبکه تلویزیونی ایران‌اینترنشنال هم طی روزهای اخیر با تمرکز ویژه‌ای مشغول خبرسازی درباره این حادثه و ملتهب‌سازی فضای دانشگاه است؛ از وارونه‌نمایی اعتراض‌های دانشجویان دانشگاه تهران گرفته تا القای دستگیری و مجروح شدن دانشجویان در درگیری با مأموران ازجمله رویکردهای خبری این رسانه بوده‌است.

- تلاش برای تحریک دانشجویان: برخی فعالان رسانه‌ای ضدانقلاب نیز در گفت‌وگو با رسانه‌های برانداز، ضمن نادیده گرفتن همدردی مقام‌های دولتی و صدور دستورهای لازم برای رسیدگی به ماجرا و همچنین عذرخواهی وزیر علوم، کوشیدند با کلیدواژه «لباس‌شخصی‌ها» ضمن تحریک احساسات دانشجویان، آنان را به‌سوی ایجاد آشوب‌های خیابانی سوق دهند.

موج‌سواری رسانه‌ای

رسانه‌های غربی و به‌ویژه رسانه‌های آمریکایی و صهیونیستی، طی روزهای اخیر تلاش کردند از این حادثه به‌عنوان ابزاری برای بی‌ثبات‌سازی ایران، نهایت بهره‌برداری را داشته باشند که در ادامه به برخی نمونه‌های آن اشاره می‌شود.

- سناریوسازی رسانه‌های آمریکایی: روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» نیز ازجمله رسانه‌هایی بود که اگرچه مجبور شد به ماهیت غیرسیاسی مطالبات دانشجویان کوی دانشگاه تهران اعتراف کند، اما تلاش کرد با پیوند زدن این موضوع به وضعیت اقتصادی مردم، تحریم‌ها و... چنین حوادثی را «شعله‌ ناآرامی‌ها» جلوه دهد.

- روایت وارونه صهیونیست‌ها: در روزهای اخیر رسانه‌های صهیونیستی نیز با آب و تاب ویژه‌ای به حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران و طرح مطالبات دانشجویان این دانشگاه پرداختند. رسانه عبری جروزالم‌پست در گزارشی به این موضوع پرداخت و سعی کرد با استفاده از کلیدواژه‌هایی مانند «سرکوب دانشجویان توسط پلیس» و «محاصره کوی‌دانشگاه» روایت وارونه‌ای از این ماجرا ارائه دهد.

اوباش اجاره‌ای

در شرایطی که تحقیقات دستگاه‌های مربوط برای بررسی زوایای مختلف حادثه زورگیری منجر به قتل دانشجوی جوان دانشگاه تهران در جریان است، رویکرد «آشوب‌سازی» از نکات قابل تاملی است که باید مدنظر قرار داشته باشد. طی سال‌های اخیر در مقاطع مختلف شاهد بهره‌گیری دشمنان این مرز و بوم از عناصر مسلح و اشرار برای القای ناامنی و بی‌ثبات‌سازی کشور بوده‌ایم که در ادامه به برخی نمودهای آن اشاره می‌شود:

- خرابکاری به هر قیمتی: در میانه‌های آذرماه ۱۴۰۰ بود که پخش اعترافات اعضای یک شبکه وابسته به موساد از تلویزیون خبرساز شد. «کاظم» یکی از اوباشی که برای موساد کار می‌کرد، اعتراف کرد دستور داشته انواع خرابکاری‌ها را در کشور انجام دهد. آتش زدن کارخانه تولید دستگاه کمک‌تنفسی بیماران کرونایی یکی از ماموریت‌های آنان بوده‌است.

- اوباش اجاره‌ای: در نخستین روز خردادماه ۱۴۰۱ بود که روابط‌عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای از دستگیری شبکه‌ای از اراذل و اوباش مرتبط با سرویس اطلاعاتی اسرائیل خبر داد؛ اوباشی که به سرکردگی فردی به‌نام «وفا» که ازسوی مأموران امنیتی رژیم‌صهیونیستی هدایت می‌شد، دست به اقدام‌هایی مانند «ربایش»، «ترور»، «انفجار» و... می‌زدند. این شبکه اراذل و اوباش با هدایت صهیونیست‌ها، اقدام به سرقت و تخریب اموال شخصی و عمومی، آدم‌ربایی و اخذ اعترافات ساختگی می‌کرد.

- اهداف چندگانه اشرار تروریست: در میانه‌های تیرماه ۱۴۰۱ بود که وزارت اطلاعات با انتشار اطلاعیه‌ای، از دستگیری اعضای شبکه‌ تروریستی وابسته به اشرار تجزیه‌طلب در شمال‌غرب کشور خبر داد. این شبکه‌ ۱۰ نفره تروریستی در قالب چند هسته‌ هماهنگ و همپوشان، مأموریت‌های متنوع و چندگانه تخریب، انفجار، حمله به مراکز و تأسیسات حیاتی و اقتصادی کشور تا ایجاد راهبندان جاده‌ای و اخاذی از مردم و به‌ویژه از کارآفرینان موفق بومی را در دستورکار خود داشتند.

- یک تیم ترکیبی عملیاتی: در نخستین روزهای دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که انتشار فیلمی از عملیات دستگیری یک تیم عملیاتی ازسوی مأموران امنیتی کشور خبرساز شد. این تیم عملیاتی که ترکیبی از یک رابط موساد و چند اراذل و اوباش بود، برنامه‌های چندوجهی مختلفی از ترور تا تخریب اموال‌عمومی را در دستورکار داشتند.

- ضربه به شبکه اغتشاش: در آخرین روزهای شهریورماه ۱۴۰۲ سازمان اطلاعات سپاه و وزارت اطلاعات در بیانیه مشترکی، از دستگیری تعدادی از اعضای یک شبکه سازماندهی اغتشاشات خبر دادند؛ شبکه‌ای که ازسوی وزارت امورخارجه آمریکا و تعدادی دیگر از مؤسسه‌های ضدایرانی حمایت مالی می‌شدند تا با بهره‌گیری از انواع شیوه‌ها، پروژه آشوب‌سازی در کشور را پیش ببرند.