![چرا حسن روحانی از خط قرمزها عبور کرد؟! +فیلم](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/vjX1AxkvJuB3/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVeYBuI0UJPBl_T-CgKqtqLQ,,/%D8%B1%D8%AD%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C+%D9%81%D8%B6%D9%84%DB%8C.jpg)
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر پیشین کشور در پاسخ به این پرسش در برنامه حضور گفت: نه؛ آقای روحانی ویژگی خاصی دارد. آقای روحانی هم سنش از من بیشتر است و هم تجربهاش از من خیلی بیشتر است و هم واقعا حوزه مدیریتش از من وسیعتر و بزرگتر است.
در مسیر ۸ سالی که من خدمت دولت و ایشان بودم، موارد زیادی بوده که من هر جا تشخیص میدادم، نظرم را میگفتم. گاهی مثلاً در قضیه ۹۸ و بنزین.
خود ایشان از من خواسته بود انصافاً و گفته بود که آقای رحمانی شما ورای این مباحث و موضوعاتی که مطرح است، اگر مباحث و موضوعات رسانهای دیدی، هر جا بودیم به من منتقل کن.