در سالگرد طوفان الاقصی (7 اکتبر) و پس از آن جنگ غزه، هزاران نفر در چندین شهر آلمان به خیابان ها آمدند و اعتراضات گستردهای را در حمایت از فلسطینیان برگزار کردند.
تظاهرات های بزرگتری در برلین، دوسلدورف، هامبورگ و مونیخ برگزار شد. پلیس آلمان پیش از این درباره وقوع ناآرامی ها هشدار داده بود و نانسی فایزر، وزیر کشور فدرال آلمان از حزب سوسیال دموکرات، از سرکوب سخت یهودی ستیزی خبر داده بود.
به گفته سخنگوی پلیس، حدود 3500 نفر در برلین-کروزبرگ برای راهپیمایی اعتراضی حامی فلسطین تحت عنوان "تظاهرات علیه نسل کشی در غزه" تجمع کردند. در غروب روز گذشته درگیری هایی بین پلیس و معترضان رخ داد و برخی شرکت کنندگان در این اعتراضات به سمت افسران پلیس سنگ و بطری پرتاب کردند. تظاهرکنندگان سعی کردند از خط و حصار پلیس عبور کنند. یک سخنگوی پلیس گفت: به دلیل اختلال، این تجمع اعتراضی برچیده شد.
بسیاری از شرکت کنندگان روسری های فلسطینی به سر داشتند و پرچم فلسطین و گاهی ایران را به اهتزاز درآوردند. معترضان روی بنرها اسرائیل را به نسل کشی در نوار غزه متهم کردند و خواستار «انتفاضه» شدند.
در غروب زمانی که تجمع طرفدار فلسطین در ایست بازرسی چارلی زودتر خاتمه یافت، درگیری های بیشتری بین پلیس و تظاهرکنندگان رخ داد.
بر اساس اطلاعات پلیس، یک تظاهرات در حمایت از فلسطینیان هم در مونیخ توسط گروه " فلسطین از مونیخ صحبت می کند" با شعار "365 روز نسل کشی" برگزار شد که در آن حدود 1200 نفر شرکت کردند.
تظاهرات روز شنبه هم در چندین شهر آلمان برگزار شده بود. به گفته پلیس، بیش از 1000 نفر در تظاهرات حامی فلسطین در برلین شرکت کردند. پلیس اعلام کرد که 49 بازداشت کوتاه مدت و درگیری هایی در جریان این اعتراضات صورت گرفت.
همچنین در شب یک حمله رنگی به مقر حزب دموکرات مسیحی در برلین انجام شد. به گفته پلیس، حروف قرمز بر روی ساختمان برلین-تیرگارتن که گفته می شود در چارچوب درگیری های خاورمیانه است، نوشته شده بود. سازمان امنیت دولتی مسئول جنایات با انگیزه سیاسی در حال تحقیق در این باره است. عامل یا عاملان این حمله توانستند فرار کنند.
به مناسبت این سالگرد، دولت فدرال آلمان همچنین مجددا با رژیم صهیونیستی و یهودیان مقیم آلمان ابراز همبستگی کرده است. اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان در موضعی یکجانبه در حمایت از صهیونیست ها در پادکست خود نوشت: هرگز نباید چنین باشد که شهروندان یهودی در آلمان مجبور باشند در ترس و وحشت زندگی کنند. شولتز در یک موضع گیری یکجانبه و جانبدارانه از رژیم صهیونیستی گفت: "ما هرگز یهودی ستیزی و نفرت کور از اسرائیل را نخواهیم پذیرفت. یهودیان اینجا در آلمان سزاوار همبستگی کامل دولت ما - و همبستگی همه مردم شریف این کشور هستند."
آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان هم در مقاله ای مهمان برای "بیلد آم زونتاگ"، شرمندگی خود را از این که یهودیان در آلمان همچنین احساس ناامنی بیشتری می کنند و حملات ضد یهود افزایش یافته است، ابراز کرد.
برای امروز در سالگرد طوفان الاقصی ، تظاهرات و رویدادهای بزرگداشت دیگری در سراسر کشور آلمان برنامه ریزی شده است. پلیس برلین با حدود 2000 نیرو در مناطق مختلف کشور مستقر شده است.
قرار است "فرانک والتر اشتاین مایر"، رئیس جمهور فدرال آلمان در یک مراسم مذهبی در کلیسای یادبود قیصر ویلهلم سخنرانی کند.
اعتراضات در حمایت از فلسطینیان در برخی کشورهای اروپایی دیگر از جمله فرانسه، ایتالیا و انگلیس هم برگزار می شود.