فاطمه یزدیان گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکدههای تازه تاسیس که با حضور شخصیتهای حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفتهاند، در حال شکلگیری است.
وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاستهای دولت مردمی برای اعمال سیاستهای حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله میتوان به ساخت و بهرهبرداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث ۵۰۰ واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.
واکنش دانشگاه تهران به حاشیه سازیهای اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با بیان اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکلگیری است، ادامه داد: مدیریت دانشکده برای شکلگیری قوی دانشکده علوم خانواده، با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیتهای حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیتهایی نظیر جمیله سادات علمالهدی و دیگر چهرهها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامههای جامع خانواده محوری دانشگاه می داند.
جمیله علم الهدی به علت مشغله علمی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی را نپذیرفت
یزدیان خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله دکتر علمالهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید روی موضوع، از وی خواسته شد که در راهاندازی و فرایند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کند.
وی افزود: این درخواست با دکتر علمالهدی نیز مطرح و از وی خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که اعلام کرد به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و این پیشنهاد را نپذیرفت.
دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییسجمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است. دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز جمعه ۱۴ اردیبهشت به دنبال برخی حاشیه سازی ها نسبت به انتخاب برخی اعضای شورای راهبردی این دانشکده با انتشار توضیحاتی تاکید کرد: دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشتههای مرتبط به منظور کاهش چالشهای این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاستهای دولت مردمی شکل گرفته است.