اهمیت و تعیینکننده بودن رسانه در دنیای امروز، انکارناپذیر است. در بیانات رهبر انقلاب نیز فراوان به موضوع رسانه پرداخته شده است. برای نمونه در همین سال ۱۴۰۳ که چند روز از آن میگذرد، رهبر انقلاب در دیدار با شاعران فرمودند: «امروز در دنیا چالشها و درگیریها چالشهای رسانهای است. بیش از آنچه موشک و پهپاد و هواپیما و ابزارهای جنگی و ... تأثیر بگذارند در عقب راندن دشمن، رسانهها هستند که تأثیر میگذارند و دلها را تحت تأثیر قرار میدهند، ذهنها را تحت تأثیر قرار میدهند. جنگ، جنگ رسانهای است؛ هر کس رسانهی قویتر داشته باشد، در اهدافی که دارد ــ هر هدفی ــ موفقتر خواهد بود».
بدون شک، این سخنان رهبر انقلاب، به معنی نادیده گرفتن نقش موشک، پهپاد و ابزارهای جنگی نیست؛ از قضا میبینیم که همین عملیات پهپادی و موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی چه غوغایی در دنیا به پا کرده و چگونه پایههای دشمن را به لرزه در آورده است. هدف این است که ما به جایگاه مهم رسانه پی ببریم.
همچنین در دیدار اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس با رهبر انقلاب، معظم له فرمودند: «اقدامات تبلیغاتی و رسانهای مقاومت فلسطین تاکنون بسیار خوب و جلوتر از دشمن صهیونیستی بوده است و باید در این زمینه بیش از پیش اقدام شود».
در دیدار روز عید فطر با مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی نیز بیان کردند: «اینکه مسئلهی فلسطین بشود مسئلهی اول، در کجا؟ در لندن، در پاریس، در کشورهای اروپایی، در واشنگتن، چیز کوچکی نیست. تسلطی که صهیونیستها در طول این سالها بر دستگاههای رسانهای دنیا داشتند، چیزی نیست که اجازه بدهد به نفع فلسطین و علیه آنها صدایی پخش بشود؛ امروز این صدا در همهی دنیا دارد پخش میشود. پول هم خرج میکنند، فریاد هم میزنند، دفاع هم میکنند، [اما]مردم دنیا علیه اینها هستند، مخالف صهیونیستهایند».
بدون شک، در موضوع فلسطین، دنیا تکانی خورده است که پیش از این اصلاً سابقه نداشته است. این اتفاق در حالی رقم خورده که فلسطینیها در زمینه رسانه، فناوری اطلاعات و حتی در امور روزمره خود دچار محدودیت هستند. در این میان، هم خود فلسطینیها نقش ویژهای داشتهاند و هم خبرنگارانی که برای رساندن صداهای آنها به دنیا، از خود گذشتگی کردهاند و در وسط میدان جنگ حضور دارند. حال در نظر بگیرید که تسلط صهیونیستها بر دستگاههای رسانهای دنیا وجود نداشت؛ قطعاً بیش از آنچه امروز شاهد آن هستیم، این موضوع ابعاد بزرگتری پیدا میکرد.
بدون تردید، برای رسیدن به نقطه مطلوب، باید در عرصه رسانه، خودمان صاحب رسانه شویم و حصر رسانهای دشمن را بشکنیم. با به راه افتادن جبهه رسانهای واحد در میان کشورهای مقاومت، همه مردم دنیا از اسارت رسانههای صهیونیستی نجات پیدا میکنند. به رغم همه فعالیتهای نظام سرمایه داری و رسانههای آن، مردم، تشنه حقیقت و انسانیت و اخلاق هستند.
به طور کلی، در جنگ روایتها، مهم این است که بتوانیم از طرق مختلف، روایت خودمان را به دنیا عرضه کنیم و به دشمن اجازه ندهیم که روایت جعلی و نمایشی خود را به مردم تحمیل کند. برای مثال، در ماجرای عملیات پهپادی و موشکی اخیر علیه رژیم صهیونیستی - که در تاریخ، بینظیر بود - پیام رسانهای این اتفاق بزرگ، تا اینجای کار به اندازهای بزرگ بوده که حتی دشمن هم نمیتواند آن را انکار کند. وظیفه ما در اینگونه مواقع، تلاش برای حفظ این پیام بزرگ و انتشار هر چه بیشتر این پیام است. هر چقدر که بر دستگاه رسانه، مسلطتر باشیم و روایت خود را به گوش مردم دنیا برسانیم، در این زمینه، موفقتر خواهیم بود و راه را بر روایت جعلی، شبهه افکنی و حمله دشمن، میبندیم.