افزایش مشارکت در انتخابات پیشِ‌رو مهم و کلیدی است

دیاکو حسینی ، کارشناس روابط بین‌الملل و امور استراتژیک درباره اهمیت بالای مردم در انتخابات پیش‌رو گفت: امروز برای همه روشن است که حضور مردم در صحنه‌های مختلف سیاسی جامعه از جمله انتخابات، نشان‌دهنده قدرت ملت در دخالت و حضور فعال در اداره امور کشور است. از دیدگاه خارجی، حضور مردم در انتخابات و مشارکت ایشان در این رویداد مهم سیاسی بیانگر حمایت اکثریت ملت از سیاست‌های کلی آن نظام است.

 

وی تصریح کرد: در دورانی که هزینه‌های جنگ‌ها بسیار زیاد شده و در ازای آن شیوه‌های گوناگون تخریب سیاسی و تحریم‌های ظالمانه اقتصادی رواج پیدا کرده، مشارکت مردمی در انتخابات اهمیت زیادی خواهد داشت و تعیین‌کننده خواهد بود.

این کارشناس روابط بین‌الملل تاکید کرد: حضور در انتخابات پیش‌رو و کمک به افزایش مشارکت مردمی در دوره فعلی بسیار کلیدی است. این امر گویای اعتماد ملت به نظام جمهوری اسلامی خواهد بود و تاکید می‌کند که مردم حامی حکومتشان هستند.

حسینی توضیح داد: مشارکت پرشور، توان بازدارندگی ایران را هم در تحریم‌های اقتصادی و هم در ماجراجویی‌های نظامی و سیاسی دشمن ارتقا دهد. باتوجه به اینکه جهان در آستانه تغییر قرار دارد، افزایش توان بازدارندگی کشور، بسیار حائز اهمیت است.

افزایش مشارکت در انتخابات پیشِ‌رو مهم و کلیدی است

این کارشناس امور استراتژیک به ریشه‌ی تلاش‌های دشمن برای ایجاد ناامیدی در مردم و تشویق به تحریم انتخابات در ایران اشاره داشت و بیان کرد: باتوجه به اینکه مردم نقش سازنده و مهمی در امور داخلی کشورشان دارند و می‌توانند قدرت بازدارندگی یک حکومت را افزایش دهند، دشمن در طرف مقابل تلاش می‌کند تا بر مردم آن جامعه تاثیر منفی و علیه آن حکومت بگذارد.

وی افزود: دشمن سعی دارد اعتماد سیاسی مردم به نظام سیاسی مردم کمتر شود و یا حتی کمتر جلوه داده شود. این اقدام می‌تواند برای دشمن بستر و فضایی را مهیا کند که با مشروعیت ظاهری بیشتری به دنبال ایجاد ناآرامی‌ها و ماجراجویی‌های امنیتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی در داخل کشور و همچنین در سطح بین‌الملل باشند.

این کارشناس یادآور شد: در صورتی که مشارکت مردم در انتخابات و صحنه‌های سیاسی کشور ضعیف باشد، دشمن به خود اجازه می‌دهد که علیه همان ملت و آن کشور فشارهایی وارد آورد. آن‌ها بهانه خواهند آورد که ماجراجویی‌هایشان علیه یک ملت، نظام سیاسی را هدف قرار گرفته است و نه مردم را.

حسینی در پایان آثار سوء عدم مشارکت در انتخابات را برشمرد و گفت: دشمن با عدم مشارکت مردم در انتخابات بهانه خواهد داشت و از آن در جهت وضع تحریم‌های اقتصادی و فشارهای مالی علیه مردم کشور بهره می‌گیرد و ادعا خواهد کرد که با این فشارها همراه همین مردمِ تحت فشار است تا بر نظام سیاسی کشور لطمه وارد کند. این در حالی است که تحریم‌های اقتصادی ناقض حقوق بشر و حقوق همه‌ی ملت‌هاست. این‌ها بهانه‌جویی است که می‌تواند مشروعیت اقدامات دشمن علیه ما را در سطح بین‌الملل افزایش دهد و دشمن با تشویق مردم به تحریم انتخابات به دنبال پیش‌بردن سیاست‌های خود است.