انتخابات مجلس در اسفند 1402 جزو انتخابات های مهم در طول تاریخ انقلاب اسلامی است . انتخاباتی که تکلیف 4 سال قانونگذاری در پارلمان و نظارت را مشخص می کند.
این روزها بسیاری از افراد و مخالفین و معاندین انقلاب اسلامی به بهانه های مختلف معیشتی و عدم تائید صلاحیت برخی افراد و ... در شیپور تحریم انتخابات می دمند اما سوال اینجاست که اگر مجلسی با رای حداقلی بر سر کار بیاید و یا مجلسی با حضور بالای مردم پای صندوق های رای تفاوت بسیاری پیدا می کند.
مجلس اگر با رای قاطع مردم همراه باشد بهتر می تواند به وظایف ذاتی خود عمل کند. رهبر معظم انقلاب درباره حضور پرشور مردم در انتخابات می فرمایند که انتخابات و مجلس شورای اسلامی مهم است. مجلس قوی و با ایمان و انقلابی که این آرمان ها را بفهمد و بشناسد و به آن پایبند باشد، مهم است و نبودن چنین مجلسی، یا ضعیف بودن آن، یا اختلال در آن، برای ملت یک خسارت و خسران بزرگ است.
مگر می شود عاشق ایران بود اما در انتخاباتی برای حضور نمایندگان ملت در خانه ملت شرکت نکرد؟ مخالفان انتخابات اگر داعیه ایرانی بود و وطن پرستی هم دارند از خود بپرسند که اگر در انتخابات شرکت نکنیم چه کسی خشنود می شود؟ آیا جز این است که دشمنان این مرز و بوم و دشمنان این انقلابی که خون های پاک بسیاری برای آن ریخته شده خوشحال خواهند شد؟
در انتخابات مجلس پیش رو علیرغم فضاسازی های دشمنان و برخی دنباله رو های غربی انتخابات با حضور نامزدها با سلیقه های مختلف سیاسی برگزار می شود.
مشارکت در انتخابات در واقع از وجود مشارکت سیاسی هر یک از شهروندان و از حقوق آنها محسوب میشود و هر فرد می تواند از این حق برای انتخاب خود استفاده کند و اگر هر شهروند و ایرانی این حق خود را با رای دادن استفاده نکند در واقع تعیین سرنوشت خود را به دیگری داده است.
این روزها بوق ها و رسانه های معاند به دنبال ایجاد فضای یاس و نا امیدی هستند تا مردم را دلسرد کرده و این گزاره را مخابره کنند که چه در انتخابات شرکت کنید و حضور نداشته باشید تفاوتی ایجاد نمی شود. گزاره ای غلط که که جز ضرر برای هر ایرانی سود دیگری ندارد.
این نکته مهم را باید در نظر گرفت که اکنون نیز که کشور به دلیل تحریمهای ظالمانه با مشکلاتی اقتصادی زیادی روبرو است مردم انقلابی ایران اسلامی آماده اند تا بار دیگر وفاداری خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی در پای صندوقهای رای نشان دهند.
کارشناسان معتقدند انتخابات در هر کشور و مشارکت مردم منجر به بالا رفتن قدرت سیاسی ان کشور می شود و نظامهای مردمسالار اداره کشور را از راه اتکا به آراء عمومی پیش میبرند و مشارکت سیاسی بالای مردم در امور کشور و در شکل متداول آن یعنی انتخابات، تولید قدرت ملی میکند.