منصور شکرالهی، نماینده مردم فاریاب و کهنوج در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به برخورد قضایی با سلبریتیهای دروغپرداز گفت: اولاً باید دید این سلبریتیها از کجا رشد کردهاند و با پشتوانه چه کسی به اینجا رسیدهاند؟ اگر امروز اینها نام و نشانی پیدا کردهاند، از همین مردم و همین کشور است.
وی افزود: آیا این ظلم نیست که بعد از آن علیه نظام ما صحبت کنند؟ آیا اینها در کشورهای اروپایی رشد کردهاند یا در همین جمهوری اسلامی تحت حمایت بودهاند؟ چرا حالا علیه نظام صحبت میکنند؟ در کدام کشور دنیا میپذیرند که وقتی کسی حمایت میشود و با پشتوانه نظام رشد میکند، علیه همان نظام موضعگیری کند؟
شکرالهی در ادامه با اشاره به اقدامات قوه قضاییه اظهار کرد: قوه قضائیه براساس اسناد و مدارک رسیدگی میکند و اینگونه نیست که بدون سند و مدرک، حکمی صادر کند. بهعنوان مثال، اگر جرم، اخلال در نظم عمومی باشد این در قانون تعریف شده است و یا اگر کسی توهین و اهانتی بکند در تمام دنیا برای خودشان قوانینی برای برخورد با اینگونه مسائل دارند. اینگونه نیست که اگر یک سلبریتی علیه رئیسجمهور آمریکا صحبت کند، هیچ برخوردی با وی نشود.
وی ادامه داد: این برخوردها مختص به کشور ایران نیست و در همه جای دنیا توهین به مقامات جرم تلقی میشود، اما نوع جرم و مجازات آن در هر کشوری متفاوت است. ولی حالا متأسفانه عدهای میآیند و موضع میگیرند علیه قوه قضائیه که چرا با سلبریتیها برخورد میشود. اینگونه نیست که یک قاضی بدون سند و مدرک با کسی برخورد کند بلکه سلسلهمراتبی برای رسیدگی به هر پرونده در قوه قضائیه تعریف شده است. اینگونه نیست که قوه قضائیه بدون دلیل کسی را محکوم کند چراکه دراینصورت نمیتواند حتی تفهیم اتهام کند.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قوه قضائیه نباید هیچگونه تبعیضی در برخورد با سلبریتی و مردم عادی قائل شود چراکه در اینصورت جایگاه قاضی و قوه قضائیه متزلزل میشود، پس باید با توجه به نوع صحبت و نوع حرکات مجازات متناسب با آن جرم تعیین و اعمال شود. شما به جوانی که تحت تأثیر هیجانات قرار گرفته است، بنگرید. وقتی دستگیر میشود اظهار میکند که تحت تاثیر موضع یک سلبریتی در فضای مجازی بوده است. پس وقتی یک سلبریتی که میتواند افکار و اذهان عمومی را تحت تأثیر خود قرار دهد، موضع خلاف واقع می گیرد، باید مجازات سنگینتری برای وی تعیین شود.