![انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/1mp36Bh4gGE5/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRnwNVuR5bYh-XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVXCssNmnyZDA6PQyUKPNecQ,,/%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA.jpg)
ادارهکل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان در اطلاعیهای از دستگیری پنج نفر از عاملان شهادت حجتالاسلام " سجاد شهرکی " امام جماعت مسجد "مولای متقیان" زاهدان خبر داد.
در اطلاعیه اداره اطلاعات سیستان و بلوچستان آمده است: پنج نفر از عاملان شهادت حجت الاسلام سجاد شهرکی توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات دستگیر شدند.
این اطلاعیه میافزاید: در اعترافات اولیه متهمان به ارتباط با گروهکهای معاند خارج از کشور و همچنین سرویسهای جاسوسی متخاصم اذعان و به قصد استمرار اقدامات تروریستی علیه شاخصین شیعه و سنی و اماکن حساس در استان با هدف ایجاد دو قطبی و جنگ مذهبی در سیستان و بلوچستان اعتراف کردند.
حجت الاسلام سجاد شهرکی امام جماعت مسجد مولای متقیان زاهدان ۱۲ آبان توسط افراد مسلح ناشناس به شهادت رسید.