سید مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به سندی که برای اولین بار منتشر شده است، گفت: پدر مهسا امینی کارمند تأمین اجتماعی بوده است و در اول شهریور سال ۹۵ مکاتبهای با مدیرکل تأمین اجتماعی میکند و در آنجا میگوید دختر من بیمار است و باید تحت مراقبت باشد، باید هرماه باید به تبریز مراجعه کند و اعلام میکند چون هیچ خانوادهای در سنندج ندارد درخواست میکند تا به تبریز برود.
وی افزود: از ابتدا انکار میشد که مهسا امینی هیچ بیماری ندارد اما این سند حاکی از آن است که وی بیماری داشته است.
معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور بیان کرد: در حال حاضر اسناد و نامههای متعددی در اختیار ما قرار دارد، فیلمهای بستری مرحوم مهسا امینی نیز موجود است.
اقرار زبانی پدر مهسا امینی بر عدم ضرب و شتم
میراحمدی خاطرنشان کرد: در یکی از فیلمها مشخص است که بازپرس بر بالین مهسا امینی حاضر شده است و پدرش تأیید میکند که به سر فرزندش ضربهای وارد نشده است.
وی گفت: گزارش نهایی آماده شده است و به وزیر کشور تقدیم شده است و نتیجه بررسیهای وزارت کشور همان است که پزشکی قانونی اعلام کرده است. کمیته تخصصی پزشکان نیز همه چیز را اعلام کردند و نتیجه مشخص و شفاف است.
وی با اشاره به اغتشاشات بیان کرد: در اعترافات و گزارش دستگیر شدگان به صورت شفاف بهره برداری دشمنان ما مشهود است، هدایت و پشتیبانی مالی و رسانهای برای تشدید فضای ملتهب مشخص است.
میراحمدی ادامه داد: برخی از کشورها بصورت مستقیم به اعتراضات وارد شدند و آمریکا و رژیم صهیونیستی بصورت مستقیم از اغتشاشات حمایت کردند و نشان میدهد که دشمنان ما صحنه گردان این اعتراضات هستند.
آیا موضوع مهسا امینی اقدامی برنامه ریزی شده بود؟
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور اظهار کرد: اما سوالی که وجود دارد این است که آیا موضوع مهسا امینی اقدامی برنامه ریزی شده برای رسیدن به این عملیات بوده است یا خیر؟ البته در بررسیهای ما و پزشکی قانونی این فرضیه رد شد اما محرز است که به دلیل تأخیر ۴۸ ساعته در اطلاع رسانی دشمنان توانستند روایتگر اول باشند.
وی با بیان اینکه ظرفیت فضای مجازی و شبکههای ماهوارهای در این حوزه پای کار آمدند، گفت: بعد از آنکه این برانگیختگی صورت گرفت شروع به تشدید احساس تنفر در جامعه کردند و احساس تنفری نسبت به گشت ارشاد در جامعه ایجاد شد و سپس اقدام به ایجاد احساس خشم در کشور کردند و احساس خشم را در جوانان تشدید کردند.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور افزود: دشمنان پس از ایجاد احساس خشم در خیابانها اقدام به ایجاد بی ثباتی در کشور کردند و تمام فنون را در فضای مجازی به کار گرفتند و به کمک رباتها آمارهای نجومی را ترند کردند و جنگ روانی گسترده و همه جانبه را ایجاد و آماده مرحله دوم عملیات خود با هدف بی ثباتی و توسعه ناامنی کردند.
میر احمدی با اشاره به اعترافات دستگیرشدگان گفت: برای این افراد مهم نیست چه کسی کشته میشود و چه اموالی تخریب میشود بلکه برایشان این مهم بود که بگویند هرکسی میشود را بکشید.
ماجرای کشته شدن یک مهسای دیگر در لرستان
وی گفت: دشمنان سعی کردند تا از ظرفیت قومی استفاده کنند و پس از خانم امینی یک خانم دیگری نیز به نام مهسا در خطه لرستان را خارج از محیط اغتشاشات کشتند و از طریق یک راننده آن را به بیمارستان رساندند و این قتل را به نام جمهوری اسلامی ایران زدند اما هوشمندی خانواده این خانم اجازه نداد تا دشمنان به مقاصد خود برسند.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: بیش از ۲۰ نفر در خارج از صحنه اغتشاشات با هدف کشتهسازی و تشدید ناامنیها کشته شدند و هدف دشمن این بود تا برای مخالفت با نظام هر فردی احساس ناامنی کند.
وی با اشاره به وضعیت زاهدان گفت: دشمنان به دنبال جنگ شیعه و سنی بودند و اموال بسیاری از مردم زاهدان را به تاراج بردند و در این ماجرا تیمهایی را ساماندهی و قیمتگذاری کرده بودند برای مثال گفته بودند برای نوشتن هر شعار یا کشتن پلیس پول به حساب افراد واریز خواهد شد.
برنامهریزیهای دشمن با فوت مهسا امینی جلو افتاد
میراحمدی تصریح کرد: دشمن برنامهریزیهایی را از قبل انجام داده بود که با فوت خانم امینی عملیات آنها به جلو افتاد اما در این اغتشاشات مردم ما ضررهای زیادی دیدند.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با اشاره به خسارتهای اقتصادی وارد شده در طول اغتشاشات گفت: بیش از ۲۰ روز است که کسب و کارها و فعالیتهای اقتصادی مردم تحت تأثیر قرار گرفته و آسیب دیده است و بسیاری از کسبهها برای پرداخت اجاره بها دچار مشکل شدهاند.
وی ادامه داد: در طول این اغتشاشات ۱۷۸ بانک تخریب و سوختهاند، ۳۵ مورد از اماکن دولتی مورد خسارت و تخریب قرار گرفتند، بیش از ۳۰ مورد از اماکن خصوصی تخریب شدند، به بیش از ۳۰ مسجد و حسینه حمله شده است، حدود ۱۱۷ خودروی شخصی مردم که در مسیر اغتشاشات بوده تخریب شدند، ۵۰ موتور سیکلت مردم آتش زده شده و البته از فروشگاههای مردم نیز غارت شده است.
میراحمدی تصریح کرد: دشمن به دنبال ایجاد احساس ناامنی در کشور بود و تعطیل کردن دانشگاهها و مدارس را نیز دنبال کردند و آنها به دنبال این بودند تا هیچ فردی احساس امنیت برای رفتن به مدارس و دانشگاهها نداشته باشد و پیامکهای تهدید آمیز بسیاری برای معلمان، اساتید، دانشجویان، دانش آموزان و اولیای آنها از سوی اتاق فکر خارج از کشور ارسال شده است.
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: جز دانشگاه شریف تمامی مدارس و دانشگاههای ایران باز هستند.