انتشار اسناد پشت پرده آگهی های شبکه من و تو + سند و تصویر
سرویس سیاسی افکار نیوز -

حدود هشت ماه پیش بود که برای مدت یک ماه اگهی جذب مجری در وب سایت تلویزیون من و تو و مجله های محلی در لندن منتشر شد که حاکی از تمایل این مجموعه برای جذب نیروی های جوان و با استعداد در امر اجرا بود.

به گزارش افکار نیوز ولی پس از گذشت چند ماه تنها یک مجری افغان(که او هم پیش از آن آگهی به استخدام من و تو در آمده بود) و یک مجری به ظاهر به روز جلوی دوربین ها آمد و همان کادر قبلی تنها در برنامه ها جابجا شدند.

اما اصل ماجرا چه بود؟

به گزارش افکار نیوز کارنامه این شبکه تلویزیونی که هیچ گاه جسارت شفاف سازی منابع مالی اش را نداشته است در زمینه رعایت قانون اصلا قابل دفاع نیست. در موارد متعددی دروغ گویی این مجموعه مبنی بر قانون مداری به اثبات رسیده است که واضح ترین آن استخدام یک پناهنده بدون اجازه کار یعنی " امید خلیلی تجریشی " یا همان گوینده برنامه " بفرمایید شام " است.

بنا بر این گزارش او که بارها در نزاع های خیابانی اش چاقو خورده است و اثر این بریدگی ها بر دستان اش در تصاویر تلویزیونی واضح است به علت رفتار و سوپیشینه ای که دارد بعد از ۱۰ سال انتظار حدود یک سال پیش پس از دریافت عفو از ملکه انگلستان موفق به کسب اقامت انگلستان شد و این در حالی بود که ۶ ماهی از استخدام او در شبکه من و تو میگذشت و او علنا غیر قانونی کار میکرد.



به این صورت که امید خلیلی تجریشی معروف به طغرل به صورت غیر مجاز در کشور انگاستان حضور داشته و حتی در شبکه های تلویزیونی ضد ایرانی برنامه اجرا می کرده است و همان طور که در تصویر گذرنامه وی میبینید زمان ورودش به کشور انگلستان در تاریخ ۱۷ فبریه ۲۰۱۱ بوده است و این در حالی می باشد که وی شش ماه قبل تر از آن در شبکه من و تو فعالیت کاری خود را آغاز کرده بود


به گزارش افکار نیوز این مجموعه و به خصوص امید خلیلی تجریشی و رها اعتمادی از هر فرصتی برای ارتباط با ایرانیان مقیم انلگستان استفاده میکنند تا بتوانند به دو هدف عمده خود یعنی رابطه های جدید!! و پیدا کردن هم فکرهای جدید دست یابند. این شبکه اخیرا مجددا یک بهانه دیگر برای ارتباط با ایرانیان مقیم لندن پیدا کرده است که آن هم برنامه " هم آواز " نام دارد.

اگر به روی وب سایت تلویزیون من و تو بروید؛ فرم نحوه شرکت در این مسابقه به اصطلاح " درست " خوانی راخواهید دید و عکس شما را هم خواسته اند.
اما سوال اینجاست که خواستن عکس و اطلاعاتی مانند شغل؛ چه ارتباطی با شرکت در مسابقه درست خواندن دارد؟




واقعیت این است که دست اندرکاران این مجموعه به بهانه جذب مجری و برگزاری مسابقه با جایزه های چند هزار پوندی به دنبال سو استفاده از احساسات دختران و پسرانی هستند که در بحران اقتصادی انگلستان چه به عنوان دانشجو چه به عنوان فارغ التحصیل دنبال کار میگردند تا پس هزینه های بالای زندگی در این کشور بر بیایند غافل از این که نه استخدامی در کار است و نه جایزه ای برای برنده و تنها یک وابستگی و فریب کوتاه مدت و اندوه و افسوسی همیشگی برای انها به جا می ماند.

سرویس سیاسی افکار نیوز امیدوار است این خبر هشداری برای دانشجویان ایرانی مقیم این کشور باشد که در ارتباط با چنین افرادی نهایت دقت و احتیاط را به کار برند تا از آسیب های روحی و مالی آزار نبینند