امیر سید عبدالرحیم موسوی در مراسم گرامیداشت سالروز اعطای نشان فداکاری مصوب فرماندهی معظم کل قوا به دانشگاه افسری امام علی (ع) طی سخنانی با اشاره به انتخابات پیشرو، اظهار داشت: یک بار دیگر بر ضرورت توجه ویژه به روز انتخابات تاکید می کنم. سرنوشت حداقل ۴ سال آینده ما به یک روز جمعه بستگی دارد. یک جمعه که ممکن است ساعتی از وقت ما را بگیرد اما چهار سال سرنوشت کشور برای قوی شدن، کم شدن و از بین رفتن مشکلات را تعیین می کنیم.
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: لازم است که همه در این مورد با نیت خالص به میدان بیاییم تا بهترین فردی را که از بین این نامزدها تشخیص می دهیم، انتخاب کنیم و چهار سال آینده دوران بسیار خوبی برای سربلندی هر چه بیشتر ایران و رفع مشکلات باشد.
سرلشکر موسوی گفت: لازم میدانم که یک بار دیگر از محضر فرمانده معظم کل قوا به دلیل لطف بزرگوارانه و کریمانهشان برای اهدای نشان فداکاری و پرچم فداکاری به دانشگاه افسری امام علی (ع) تشکر و قدردانی کنم.
وی با اشاره به اهمیت مزین شدن افراد به مکارم اخلاقی، گفت: برای دستیابی به ارزشهای اخلاقی باید مجاهدت و تلاش وافر داشت. در این مسیر اولین گام این است که انسان بتواند پا روی نفس و تعلقات خاطرش بگذارد و طالب حق و حقانیت باشد.
فرمانده کل ارتش با قدردانی از مجاهدت شهیدان، ادامه داد: شهدا و خانوادههای آنان ایثارگری کردند و ارزشهای انسانی را به منصه ظهور رساندند. یکی از فضایل اخلاقی این است که انسان دیگران را بر خود مقدم دارد و این همان ایثار و فداکاری است که شهدا و رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس، آن را به نمایش گذاشتند.
وی با بیان اینکه انسانهای حقطلب و مجاهدان راه خدا جان خود را در مسیر خدا به خطر میاندازند، افزود: حضرت علی (ع) در لیلةالمبیت خودشان را پیشمرگ رسول اکرم (ص) قرار دادند تا آن حضرت بتوانند به مأموریت خویش ادامه دهند و خداوند متعال به این واسطه نشان داد که این علی (ع) است که برای نجات جان پیامبر (ص) از جان خود میگذرد. گاهی لازم است که برای احیای یک معروف و نهی از یک منکر، انسان جان خود را فدا کند.
سرلشکر موسوی تصریح کرد: امروز امر معروفی بالاتر از حفظ استقلال و برافراشته نگهداشتن پرچم کشور، حفظ نظام، ناموس و وطن وجود ندارد و ما جان خود را بر سر آرمانهای والای اسلام و انقلاب و حفظ حدود و ثغور کشور میدهیم و به دشمنانمان میفهمانیم که نگاه چپ به سرزمین و آرمانهای ما چه تاوانی در پی خواهد داشت.
وی در ادامه، دانشگاه امام علی (ع) را محل رشد و پرورش مردان سلحشور دانست و اظهار داشت: این دانشگاه راه فداکاری را از روز نخست زنده نگه داشته و از همان نقطه آغازین، سنگ بنای آن سنگ بنای فداکاری بوده است.
فرمانده کل ارتش افزود: روح هزار و ۱۸۴ شهید در این دانشگاه شاهد و ناظر ما هستند. بدون شک روح شهدا بر این دانشگاه نظر و عنایت دارند و برای همین است که این دانشگاه هر روز دارای رشد و بالندگی و موفقیت روزافزون است. هر کسی که لباس مقدس سربازی را برای حفظ آرمانها و امنیت و حفظ استقلال کشورش به تن میکند، مصداق آیات شریفه جهاد در راه خداست و عملکرد او قابل تحسین است.
وی با بیان اینکه برای یک سرباز افتخار این است که مسیری که طی میکند به شهادت ختم شود، گفت: به واسطه هشت سال رشادت و جانفشانی مردان الهی در دوران دفاع مقدس، امروز دشمنان میدانند که این بیشه خالی از شیران نیست و مردان این سرزمین همواره آماده دفاع از آرمانهای نظام و انقلاب اسلامی هستند.