حجتالاسلام سیدکاظم موسوی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره نشست امروز (دوشنبه 8 دیماه) کمیسیون متبوعش اظهار داشت: اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در ارتباط با صندوق بازنشستگان فولاد کشور مباحثی را مطرح کردند چرا که این صندوق باید مشخص شود که آیا دولتی، خصوصی و یا خصولتی است؟
وی افزود: مدیرعامل صندوق بازنشستگان فولاد را دولت تعیین میکند و حالت خصولتی دارد بنابراین ضرر و زیانهایی به خانوادههای بازنشستگی صنعت فولاد تحمیل میشود که باید جبران شود.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت حدود 60 هزار میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی فولاد بدهکار است و دولت براساس این گزارشات مکلف است تا این بدهکاری را به شکلی ایفا کند. از سوی دیگر مجموعه داراییهای در اختیار این صندوق حدود 30 هزار میلیارد تومان میشود که شامل حدود 16 هزار میلیارد تومان دارایی بورسی و 14 هزار میلیارد تومان دارایی غیربورسی است.
موسوی خاطرنشان کرد: براساس گزارش روسای کانونهای بازنشستگان فولاد با وجود مجموعه داراییهای بورسی و غیربورسی و همچنین مطالبات این صندوق از دولت، مجموع کل تعهدات در بودجه سال آینده حدود 7 هزار و دویست میلیارد تومان برای جمعیت 87 هزار نفری بازنشستگان صنعت فولاد کشور در نظر گرفته شده است اما تاکنون عدد تعیین شده در لایحه بودجه 1400 حدود 5 هزار و پانصد میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس مصوب کرد که مابهالتفاوت صندوق بازنشستگان فولاد کشور باید به شکلی در قالب همسانسازی در ردیفهای بودجه قرار بگیرد یا به شکل دیگری از منابع داخلی صندوق بازنشستگی در نظر گرفته شود.
وی افزود: اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در جلسه امروز مصوب کردند هزار میلیارد تومان برای بازنشستگان فولاد کشور تأمین شود البته در این زمینه صحبتهایی هم با اعضای کمیسیون تلفیق مجلس انجام شد.