میترا رحمانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به اینکه بهزیستی شهرستان خرمدره پنج سال حق بیمه افراد زیرپوشش خود را پرداخت میکند، اظهار داشت: فرصت شغلی ایجاد شده برای مددجویان بهزیستی دارای شرایط یکسان نیست.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته از طریق منابع بهزیستی و نیز پرداخت تسهیلات برای 77 نفر مددجو فرصت شغلی ایجاد شده است، بیان کرد: از این تعداد 44 نفر موفق به دریافت تسهیلات شدهاند.
رئیس بهزیستی خرمدره با اشاره به موانع و مشکلات در بخش خوداشتغالی به مددجویان گفت: اصلیترین موانع و مشکلات در این بخش عدم همکاری بانکهای عامل و ضمانتهای بانکی هستند.
وی ابراز کرد: باید رویکرد جامعه نسبت به معلولان تغییر پیدا کند توانایی معلولان کمتر دیده میشود و مردم و کارفرمایان معلول را یک فرد کم توان میبینند در صورتی که معلولان دارای تواناییهای بالاتری نسبت به افراد سالم هستند.
رحمانی تصدیهای قابل واگذاری از طریق واگذاری مدیریت به بخش غیردولتی در بهزیستی شامل مهدهای کودک، مراکز نگهداری شبانهروزی کودکان، کلینیکها و اورژانسهای مددکاری اجتماعی، مراکز خدمات مشاوره اجتماعی، مراکز توانبخشی معلولان، مراکز حرفهآموزی معلولان، مراکز توانبخشی و نگهداری سالمندان، مراکز خدمات مشاوره ژنتیک، مراکز درمان و بازتوانی، خانههای کودکان و نوجوانان و خانههای آمادهسازی مجتمعهای خدمات بهزیستی عنوان کرد.
رئیس بهزیستی خرمدره با اشاره به طرح خوداشتغالی مددجویان عنوان کرد : سال گذشته میزان تسهیلات پرداختی در بخش خوداشتغالی به مددجویان 3 میلیارد ریال بوده است.
وی تصریح کرد: بهزیستی به دنبال آن است تا با توانمندسازی مددجویان تحت پوشش خود آنها را از چرخه حمایتی خود خارج کند که این خروج باید به صورت موفق باشد که در این راستا مهمترین استراتژی ایجاد اشتغال برای این افراد هدف است.