رسول فاتحی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان با بیان اینکه فعالیت خود را در پرورش بلدرچین از اواخر خرداد ماه سال 94 شروع کرده ام، اظهار داشت: از اقوام ما مدتی در زمینه پرورش طیور به صورت عملی فعالیت داشت و از آنجایی که از همان ابتدا می خواست خود در این زمینه به صورت مستقل فعالیت کند و برای دریافت تسهیلات اقدام کرده است ولی نتوانسته تسهیلات مورد نظر را آماده کند.
وی با اشاره به اینکه برای دریافت وام خود اشتغالی به بسیج سازندگی مراجعه کرده ولی نتوانسته وام تهیه کند، افزود: تصمیم گرفتم که با ایشان به صورت شراکتی اقدام به کار کرده و با تهیه سرمایه مورد نیاز زمینه فعالیت خود را در پرورش بلدرچین آغاز کنم.
کارآفرین عرصه اقتصاد مقاومتی به زمینه اشتغال در عرصه پرورش بلدرچین اشاره کرد و گفت:کار پرورش بلدرچین را تازه شروع کرده ایم و دوره اول را با توکل به خدا با موفقیت به پایان رسانده ایم.
فاتحی با بیان اینکه زمینه اشتغال 3 نفر را در پرورش بلدرچین فراهم کرده ایم ، افزود: در صورت توسعه کار، استقبال و کشش بازار مصرف احتمال افزایش وجود خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه برای راه اندازی تولیدی پرورش بلدرچین 30 میلیون تومان هزینه اولیه پرداخت شده است، تصریح کرد:هزینه های جاری در تولید و پرورش بلدرچین 10 میلیون تومان بوده است.
کارآفرین عرصه اقتصاد مقاومتی با اشاره به مشکلات اقتصادی تولید و پرورش بلدرچین گفت: از آنجایی که کار پرورش بلدرچین کار تازه محسوب می شود، متاسفانه به دلیل نا آشنایی مردم از فواید مصرف گوشت و تخم مرخ بلدرچین و نیز طمع بیش از حد واسطه ها که از اصلی ترین مشکلات اقتصاد هستند و مانع از آن می شود که تولید کننده سود مطلوب و منصفانه ای داشته باشد.
فاتحی با بیان اینکه دلالان کالای تولید کننده را به قیمت بسیار نازل خریداری کرده و با قیمت بسیار گران در اختیار مصرف کننده قرار می دهد و این مسئله باعث عدم رغبت سرمایه گذاری در تولید می شود و مصرف کننده نیز به دلیل قیمت بالای فروش از مصرف صرف نظر کرده و در نهایت عرصه برای کالاهای بی کیفیت و ارزان خارجی که اکثریت به صورت قاچاق وارد کشور شده فراهم می شود.
وی با اشاره به اینکه وجود دلالان در عرصه اقتصادی پتانسیل های تولید را یک به یک از بین می برد، افزود: بنده با تمام مشکلات و مسائل حاشیه ای که برایم پیش آمده تصمیم به عرضه محصول خود به صورت مستقیم گرفته و تقریباً از سود خود در فروش گوشت و تخم بلدرچین در بازار راضی هستم .
کارآفرین عرصه اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه متاسفانه جامعه ما به سمت رفاه زدگی حرکت می کند و این عاملی شده است که افراد از اقدام در زمینه های مختلف اقتصاد مقاومتی سر باز بزنند، اظهار کرد: مردم احساس می کنند اگر پشت میز باشند شان و احترام دارند و اگر در شکل یک تولید کننده و یا فروشنده ظاهر شوند و محصولات تولیدی خود را در بازار فروش عرضه کنند شان خود را پایین آورده اند و هرچند فرهنگ جامعه متاسفانه به این مسئله دامن می زند.
فاتحی با اشاره به اینکه در سال 81 لیسانس الکترونیک گرفته ام و دارای تخصص مطلوب در زمینه رشته خود هستم و در این زمینه نیز وفعالیت دارم ، گفت: هرگز هیچ کاری که نیاز جامعه باشد و برای مردم جامعه مفید بوده و خدمتی به مردم جامعه محسوب شود را کسر شان خود نمی دانم .
وی در پایان به جوانان توصیه کرد: جوانان عزیز اگر می خواهند شانی داشته باشند می گویم که شان ما به این نیست که لباس شیک و فاخر بپوشیم و در یک اتاق لوکس و امکانات لوکس کار کنیم که البته این برای همه مقدور نیست بلکه شان ما به این است که با تلاش و مجاهدت خستگی ناپذیر مانع از تسط بیگانگان بخصوص دشمنان در امور خود شویم .