سید مسعود حسینی طی یادداشتی نوشت: صنعت حمل و نقل کشور و شهرستان در تند بادهای مختلف و در مقاطع مختلف زمانی اسیر ناملایمتهای فراوانی شده است، قشر زحمت کش راننده که با قرض و تسهیلات زیر بار بدهی سنگینی برای خرید وسیله نقلیه خود می رود به عنوان یکی از شالوده های اصلی این صنعت محسوب می شود.
اما کژتابی های فراوانی در برابر این قشر زحمتکش وجود دارد ،تحمل بیداری و سردی و گرمی هوا برای بار زدن در کارخانه های تولیدی سطح شهر ،تحمل ریاضت و خطر جاده ،هزینه گازوئیل ،هزینه لاستیک ،هزینه استهلاک و پرداخت حق شرکتهای حمل و نقل و ... همگی دست به دست هم داده تا موتور راننده برای تامین معیشت زندگانی به سختی حرکت کند.
اما در روزهای اخیر مطلع شده ایم که چندین دستگاه از کامیون های سنگین که عمدتا با یدک کش بونکر برای حمل سیمان فله به کار برده می شوند در حرکتی اعتصاب گونه با نصب بنر هایی با محتوایی عدم داشتن پول گازوئیل ،عدم وصول کرایه و تریلی ممنوع بودن جاده ها دیگر یارای فعالیت نداشته و وسیله نقلیه خود را به حراج گذاشته اند.
عدم تخصیص عادلانه گازویل در سهمیه ماهانه و عدم دریافت کرایه نقد در حمل بارهای فله ای «پس از رسید » این مشکلات و معظلات را به وجود آورده است، نقش بی بدلیل حمل و نقل جاده ای هم که به عنوان رتبه اول در صنعت حمل و نقل کشور بوده است را نمی توان هیچ گاه فراموش کرد.
اکثر رانندگان که به صورت شرایطی وسیله نقلیه خویش را خریداری کرده اند به گونه ای برنامه ریزی نموده که با حمل روزانه تناژ مشخصی از کالا به شهرستانهای مجاور معیشت زندگی خویش و اقساط سنگین ماهیانه خود را پرداخت کنند،اما فارغ از اینکه این برنامه ریزی برای گذران زندگی نایده گرفته شده و برای تفریح و تفرج عده ای خاص که عمدتا با وسایل نقیله سبک در جاده در حرکت هستند عبور تریلی در سطح جاده ممنوع می شود.
گاهاً نیز شنیده می شود برخی از جایگاه های سوخت به ادغام گازوئیل با آب می پردازند که این عمل بی شرمانه هم علاوه بر کاهش سهمیه ماهانه ای که با آب جایگزین می شود مشکلات عدیده ای برای سیستم موتوری خودرو حاصل می کند.
باشد که تمامی دست اندرکاران اعم از مسئولین سوخت ،صاحبین کالا و شرکت های حمل و نقل تدابیری اتخاذ نموده تا این شالوده و بنیان اصلی صنعت حمل و نقل اینگونه با کاستی و مشکل دست به گریبان نشود.