استقلال 1- پیکان 0 / مجتبی جباری برای استقلال بیمار خوش یمن بود

استقلال تهران و پیکان در نبردی حساس از مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، از لحظاتی پیش در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند. با وجود اینکه پیکان در لیگ دسته اول حضور دارد، اما این تیم در دو مرحله قبلی با غلبه بر استقلال خوزستان و فولاد نشان داد که رقیب دست‌وپا بسته‌ای نیست و یکی از مدعیان اصلی بازگشت به لیگ برتر به شمار می‌رود. بازیکنان پیکان با هدایت سیروس دین‌محمدی، با انگیزه و روحیه‌ای بالا وارد زمین شده‌اند و به دنبال این هستند که شگفتی‌های خود را ادامه دهند.

در سمت مقابل، استقلال با مجتبی جباری که نخستین تجربه سرمربیگری خود را در این تیم تجربه می‌کند، به میدان آمده است. آبی‌های پایتخت در شرایطی به این مسابقه پا گذاشته‌اند که در ۹ بازی اخیر خود در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا موفق به کسب پیروزی نشده‌اند و حالا به شدت به دنبال شکستن این طلسم هستند. استقلال که در لیگ برتر جایگاهی بهتر از رتبه یازدهم ندارد، جام حذفی را آخرین فرصت برای جبران فصل کابوس‌وار خود می‌بیند و برای بازگرداندن دل هواداران، چاره‌ای جز قهرمانی در این تورنمنت ندارد.

در این مسابقه، هر دو تیم با تمام توان خود به میدان آمده‌اند و بازی با شدت و جدیت بالایی آغاز شده است. پیکان با تمامی ستاره‌های خود وارد زمین شده و استقلال نیز با ترکیبی که حضور ضرغام سعداوی در آن یکی از سورپرایز‌های مجتبی جباری محسوب می‌شود، به دنبال کسب پیروزی است. باید دید در پایان این مصاف حساس، کدام تیم می‌تواند بلیت صعود به نیمه‌نهایی را به دست آورد و گام بلندی در مسیر قهرمانی بردارد.

گروه داوری این بازی سیدرضا مهدوی و  کمک‌های آن امیررضا آشورماهانی، احد سلطانی؛ داور چهارم: مسعود حقیقی و داور VAR نیز موعود بنیادی فرد، کمک: وحید زمانی و  ناظر محمدرضا اکبریان هستند.

لحظات حساس بازی:

دقیقه ۱: استقلال از سمت راست توسط رامین رضاییان یک موقعیت را خلق کرد که ضربه این بازیکن در دهانه دروازه با برخورد به مدافع پیکان راهی کرنر شد.

دقیقه ۶: شوت راه دور مهدی شریفی را حسینی به راحتی در آغوش گرفت.

دقیقه ۲۰: پس از توپ گیری بازیکنان پیکان از اندونگ، آنها به سمت دروازه استقلال هجوم بردند که شوت محکم سامان نریمان جهان را حسینی گرفت.

دقیقه ۲۳: اسلامی در پشت محوطه جریمه توپ را برای اندونگ کاشت که ضربه این بازیکن با اختلاف زیاد از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۲۴: اندونگ این بار شوت دقیق و خطرناک تری را روانه دروازه کرد که ضربه او را شهریاری گلر پیکان به زحمت دفع کرد.

دقیقه ۲۷: ارسال خوب جلالی از سمت چپ در محوطه جریمه به رامین رضاییان رسید. او قصد داشت با پای چپ شوت بزند که توپ روی پای او جفت و جور نشد و ضربه بسیار کم جان او را گلر پیکان از آن خود کرد.

دقیقه ۲۹: روی یک ضدحمله سریع از سمت راست، علی اکبر رنجبر با یک پاس در عرض دیدنی، توپ را به رضا رضایی رساند و ضربه مهاجم پیکان با دخالت به موقع و تماشایی ضرغام سعداوی همراه شد و توپ پس از برخورد به نوک پای مدافع استقلال با کمترین اختلاف ممکن از کنار تیرک دروازه راهی کرنر شد.

دقیقه ۳۱: پاس در عمق تماشایی رضاوند در محوطه جریمه به اسلامی رسید که ضربه او را شهریاری گلر پیکان دفع کرد.

دقیقه ۳۷: نریمان جهان در گوشه محوطه جریمه استقلال صاحب فرصت شد که ضربه فنی و بغل پای او به شکل خطرناکی از کنار دروازه حسینی به بیرون رفت.

دقیقه ۴۹: ارسال کرنر ابوالفضل جلالی با ضربه سر آرمین سهرابیان از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۵۲: استقلال روی یک کار تیمی دیدنی تا آستانه گلزنی پیش رفت. پاس در عمق رضاییان به محمدحسین اسلامی رسید. او روی خط عرضی توپ را کنترل کرد و به آرش رضاوند رساند. او هم روی خط محوطه جریمه ابوالفضل جلالی را صاحب توپ کرد که ضربه زمینی و دقیق این بازیکن با بدشانسی به پایه تیرک عمودی دروازه برخورد کرد.

دقیقه ۵۹: شوت محمدرضا آزادی را شهریاری به راحتی مهار کرد.

دقیقه ۶۰: یکبار دیگر آزادی از پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد که شوت روی پای این بازیکن به شکل بسیار خطرناکی از کنار دروازه راهی اوت شد.

دقیقه ۶۶: شوت خطرناک و راه دور ابوالفضل جلالی را شهریاری سنگربان پیکان با واکنشی دیدنی از گوشه دروازه راهی کرنر کرد.

دقیقه ۷۵: پس از برخورد بین حسن شهریاری سنگربان پیکان با ضرغام سعداوی مدافع جوان استقلال، سیدرضا مهدوی، داور بازی برای بازبینی صحنه به کنار زمین رفت و پس از دیدن تصاویر از طریق مانیتور VAR، یک خطای پنالتی به سود استقلال اعلام کرد که رامین رضاییان آن را به گل نخست بازی تبدیل کرد.

دقیقه ۷۹: ارسال رامین رضاییان روی یک ضربه کاشته با ضربه سر آرش رضاوند به گل دوم استقلال تبدیل شد ولی این گل به دلیل آفساید مردود اعلام شد.

دقیقه ۹۰+۲: روی پاس استثنایی رامین رضاییان از زمین خودی، جوئل کوجو در موقعیت تک به تک با شهریاری قرار گرفت که ضربه ضعیف و بی دقت تیم بازیکن از کنار دروازه به بیرون رفت تا یک فرصت فوق العاده هدر برود.

و در نهایت بازی با تگک گا رامین رضاییان از روی نقطه پنالتی به پایان رسید.