به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، جان مک کین سناتور جمهوریخواه آمریکا در گردهمایی که با موضوع "آینده افغانستان" در موسسه "کارنگی" برگزار شد اعلام کرد: پاکستان نباید مسئله "کشمیر" را بهانه عدم مبارزه با شبکه حقانی قراردهد.
وی هنگام سخنرانی در این گردهمایی گفت: پاکستان نباید پشت مسئله کشمیر پنهان شود و در مقابله با گروه های تروریستی که آزادانه در این کشور فعالیت می کنند کمکاری کند.
سناتور ایالت " آریزونای " آمریکا در ادامه سخنرانی اش گفت: من با رهبران نظامی پاکستان هم عقیده و هم رأی هستم اما در مورد همکاری سازمان اطلاعاتی پاکستان با شبکه حقانی نا امید شدهام.
مک کین افزود: تضمین حضور طولانی مدت نظامی آمریکا در افغانستان پس از سال ۲۰۱۴ کلیدی در موفقیت یا شکست جنگ علیه طالبان می باشد.
وی ادعا کرد: ما در پایان این جنگ طولانی هستیم و مردم آمریکا نیز از ادامه این جنگ خسته شده اند.
این سناتور جمهوریخواه گفت: مردم افغانستان به دنبال برقراری دموکراسی در کشورشان هستند.
وی درباره مناقشات کشمیر گفت: مسئله کشمیر یک مشکل دراز مدت است و اخیرا نیز بحثهایی در این زمینه انجام شده است که هندی ها نیز اعلام تمایل کردهاند تا در حل این مسئله کمک کنند.
مک کین گفت: پاکستان نیروهای زیادی را در مرز هند مستقر کرده است و می تواند از این استعداد نیرویی خود در مرز افغانستان استفاده کند.
آمریکا از مدت ها قبل به این سو از دولت پاکستان خواسته است که شبه نظامیان شبکه حقانی را در وزیرستان شمالی تعقیب کند.
به گفته مقامات آمریکایی، این گروه از این مناطق، حملاتی را علیه نیروهای " ناتو " و امریکا در شرق افغانستان سازماندهی میکند.
پس از حملات انتحاری چند روز پیش " طالبان " در کابل، " هیلاری کلینتون " در گفتگو با همتای پاکستانیاش، شبکه حقانی را به دست داشتن در این عملیات ها متهم کرد و از دولت پاکستان خواست فشارها را بر این شبکه افزایش دهد.
به گفته مقامات آمریکایی پاکستان در این زمینه تمایلی را از خود نشان نداده است و همچنین آمریکا ادعا کرده است سازمان اطلاعاتی پاکستان نیز با این شبکه همکاری می کند.
شناسه خبر:
۹۸۰۷۰
فشار آمریکا برای انتقال نظامیان پاکستانی از مرز هند به مرزهای افغانستان
" جان مک کین ": ISI " شبکه حقانی " را در جنگ علیه آمریکا پشتیبانی میکند
سناتور جمهوریخواه آمریکایی اعلام کرد که سازمان اطلاعات پاکستان شبکه حقانی را در سازماندهی عملیات هایش در افغانستان علیه نیروهای ناتو و آمریکا پشتیبانی می کند.
۰