این در حالی است که باغ های زیتون در غزه به ویژه زمین هایی که در مجاورت دیوار امنیتی رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند از سال 2000 تا کنون بارها توسط اشغالگران نابود شده اند.
اخبار بینالملل- به عبارت بهتر از زمان شروع انتفاضه در سال 2000 تا حمله رژیم صهیونیستی به غزه در سال 2014، بیل های مکانیکی اسرائیل پنج بار باغ های زیتون در غزه را با خاک یکسان کرده اند.
"صالح الزین" مالک قطعه ای زمین کشاورزی در شرق روستای "جبالیا" در شمال باریکه غزه است و هربار در یک اقدام چالش برانگیز برای نیروهای صهیونیستی اراضی کشاورزی خود را کشت می کند.
الزین با اشاره به اینکه درخت زیتون برای او سمبل مقاومت است، گفت: نیروهای صهیونیستی بارها هنگام حضورم در باغ زیتون به من شلیک کرده اند و بارها توسط خودروهای سربازان اسرائیلی تعقیب شده ام، فقط به این دلیل که زمینم نزدیک دیوار مرزی است و هر بار که درختان زیتون ریشه کن می شوند با کمک فرزندانم نهال های نو را جایگزین می کنیم.
"عبد المجید ابو صفیه" مالک زمین مجاور صالح الزین نیز وضعیت مشابه او را دارد و بیل های مکانیکی صهیونیستی تا کنون چهار بار باغ او را نابود کرده اند، اما او هر بار باغ ویران شده را آباد می کند، زیرا این زمین بخشی از زندگی اش است و از در آمد حاصل از آن امرار معاش می کند.
ابو صفیه گفت: عمر بزرگ ترین درخت های من پنج سال است، زیرا آخرین باری که زمین او از بین رفته سال 2014 بوده است.
"ابراهیم القدره" سرپرست وزارت کشاورزی فلسطین در باریکه غزه با اشاره به اینکه سیاست های رژیم اشغالگر مهم ترین مانع در مسیر رشد و رونق کشاورزی غزه است، گفت: اسرائیل بخش کشاورزی فلسطینیان را مورد هدف قرار داده و درختان را با بیل مکانیکی از ریشه می کند.
وی با بیان اینکه رژیم اشغالگر کشاورزان را از احیای زمین های خود منع می کند، افزود: محاصره کنونی غزه باعث شده تا تامین برخی تجهیزات کشاورزان امکان پذیر نباشد.
این در حالی است که اسرائیل تقریبا 35 درصد زمین های کشاورزی نزدیک مرزهای شرقی باریکه غزه را از بین برده است.