ریچارد هاس در مقاله ای در سایت " Project Syndicate " با اشاره به دیدار ترامپ با کیم جون اون رهبر کره شمالی و ولادیمیر پوتین همتای روس او نوشت: نشستهای سران از زمان بازگشت ترامپ با قدرت بازگشته اند.
وی افزود: علت اصلی پس پرده بازگشت نشستهای سران این است که این امر رویکرد مورد علاقه ترامپ در کار دیپلماتیک به شمار می رود، زیرا او به دیپلماسی از منظری شخصی نگاه می کند و معتقد است که روابط بین افراد ممکن است ترسیم کننده روابط بین کشورهایی باشد که هدایت آنها را این افراد برعهده دارند.
رئیس شورای روابط خارجی آمریکا که یکی از مهمترین مراکز مطالعاتی این کشور به شمار می رود، دونالد ترامپ را اینگونه توصیف کرد که او از دنیای "کارایی تئاتر" و دنیای شکوه و عظمت است؛ نه دنیای "کارایی سیاسی" و سیاست.
وی افزود: ترامپ همچنین رویکرد برگزاری اجلاس سران را دنبال می کند، زیرا مطمئن است که می تواند در آن موفق شود.
هاس در عین حال درباره این رویکرد و روش هشدار داد و گفت: اجلاس سرانی که ترامپ در آن شرکت می کند، به طور معمول بدون بیانیه ای مکتوب که دستاورد آن را به طور مفصل شرح دهد، پایان می یابد.
وی افزود: اجلاس ترامپ با رهبر کره شمالی در این راستا است، زیرا سخن از تعهد کره شمالی برای خلع سلاح هسته ای خود با این واقعیت که کیم ابدا قصد دست برداشتن از این زرادخانه را ندارد، مغایریت دارد.
هاس تصریح کرد: اجلاس ترامپ با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه شاید حتی وضعیت بدتری دارد زیرا هیچ متنی درخصوص بحث و گفت وگوهای دو رئیس جمهور وجود ندارد.