![انتقام"داعش" از مردم "هیت"](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/sdjMRGncj80M/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRnwNVuR5bYh-XTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVWlQuXH7FEGVf5_5-6aB0LA,,/%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4.jpg)
یک منبع امنیتی در استان الانبار عراق به شبکه السومریه گفت: "داعش منزل تعدادی از اهالی محله البکر از توابع جزیره هیت واقع در 70 کیلومتری غرب الرمادی را آتش زد."
این منبع آگاه افزود: "گروه داعش در مقابل شکست های پی در پی در عملیات جزیره هیت و برای گرفتن انتقام از مردم، دست به این کار زده است."
شورای شهر هیت پیش از این در شنبه اول اکتبر سال جاری (10 مهر) از اهالی این محله و ناحیه فرات در شمال هیت خواسته بود با خروج از این مناطق، مقدمات آزادسازی آن را ظرف روزهای آینده فراهم کنند.